Gifgroen.nl
Image default
Electronica en Computers

Een goede printer

Bij een goede computer hoort een goede printer. Niets zo vervelend als nog even iets willen printen voordat je het huis verlaat en dan te stellen hebben met een vastgelopen printer!

 

Een continuous inkjet printer is een prima keuze voor een printer. Door het grote aanbod op de markt van de printers, wordt de prijs in die zin ook enigszins gedrukt. Er zijn namelijk zoveel aanbieders op de markt. De kwaliteit van de meeste printers is tegenwoordig ook zeker prima, maar vaak geldt toch wel dat goedkoop duurkoop is en dat je beter een wat duurdere investering kunt doen en dan waarschijnlijk ook een stuk langer lol zult hebben van je printer. Deze printer is ook prima voor het dagelijks gebruik binnen (kleine) bedrijven of bij consumenten thuis.

 

Bij de keuze van een printer is natuurlijk ook goed om te kijken of het een printer voor een bedrijf is of voor een consument. Een bedrijf zal immers anders dingen verlangen van een printer dan een consumeren. Een bedrijf zal misschien graag plano doosjes coderen voor haar producten, maar een consument zal daar natuurlijk niet zo’n noodzaak toe hebben. Ook moet een printer voor een bedrijf natuurlijk veel grotere hoeveelheden in een keer en de hele dag door kunnen verwerken dan dat je ooit met een consumentenprinter zou doen. Dat is dus ook een belangrijk punt om mee te nemen in de overweging bij het kopen van een printer.

 

Binnen een bedrijf is het misschien ook wel een goed plan om meerdere printers aan te schaffen. Misschien heb je dan echter niet op elke plek een even grote printer nodig en kun je misschien beter een aantal verschillende soorten printers op verschillende plaatsen in je bedrijf plaatsen. Dat zijn dus allemaal overwegingen die je moet maken wanneer je een printer gaat aanschaffen.

http://www.kba-metronic.com