Draadlampen

jul 6, 2015

De nieuwst trend als het gaat om interieur op dit moment: draadlampen. We kennen dit klassieke lampensoort allemaal. Ze zijn weer terug met een geheel nieuwe, moderne touch. Het is een fijne, opvallende lampensoort die in allerlei soorten is vormgegeven en een unieke toevoeging is aan je interieur. Op www.draadlampen.nl vind je het grootste en breedste aanbod van de nieuwste draadlampen! 

De draadlamp is verkrijgbaar in iedere denkbare stijl. De collectie bestaat uit lampen van verschillende vormen, materialen en kleuren. Zo heb je de vriendelijke ronde vormen en de hoekige moderne, in verschillende formaten verkrijgbaar. De kleuren lopen uit erg uiteen van zwart, wit en bruine maar ook rosé, goud en zilver. Ook het materiaal verschilt dus en hier is de prijs ook deels van afhankelijk. Koper is momenteel een erg populair materiaalsoort door de industriële trend die ook dit jaar op het gebied van interieur een rol speelde. Ook is er nog keuze tussen zeven lichtbronnen die in de lamp gezet worden. Hierbij kies je dus het licht wat je het prettigst vind en wat het mooist staat in je woning. 

Deze lamp is een goede oplossing om de ruimte van je interieur een beetje opvulling en sfeer te geven. Een draadlamp boven de eettafel, een draadlamp boven het bureau in je kantoor, een paar boven de bar of in de zithoek. Overal is deze toepasbaar en kan je een sfeervol licht effect creëren. Ook kun je verschillende draadlampen met elkaar combineren en dit geeft een speelse uitstraling in je interieur. Door de verfijnde vorm blijft er ruimte en licht over. Dit kan ik een woning met wat massievere meubels een goede toevoeging zijn.

Op draadlampen.nl is het grootste assortiment draadlampen verkrijgbaar. Deze zijn eenvoudig te bestellen met iDeal, Mistercash of achteraf. Op deze website kun je vragen om advies en meer informatie. En als kers op de taart ook nog gratis verzending!

Al bekijk je liever de lampen in het echt? Dan is er een mooie showroom in Veenendaal waar alle lampen te zien zijn. Heb je een specifieke lamp op het oog? Neem dan contact op met de showroom want deze kan soms alleen via de website verkrijgbaar zijn.

 

http://www.draadlampen.nl
by | Categories: Woning en Tuin | Tagged: , |

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.