Gifgroen.nl
Image default
Entertainment

Een spannende escape room in Almere

Spanning, misdaad en raadsels, dat is wat de escape room in Almere in het kort is. Wat is een escape room? Een escape room is een spel waarbij je in een kamer wordt opgesloten met daarbij het doel om te ontsnappen door het oplossen van puzzels. Doe dit zo snel mogelijk, want je krijgt in onze escape room 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Het spel is zo uitdagend, dat maar een klein deel van alle groepen zonder hulp ontsnapt. Vooral het ontsnappingspercentage bij de escaperoom in Almere is laag. Kom jij binnen 60 minuten uit de escape room in Almere?

Thema escaperoom Almere

Het thema van de escaperoom in Almere is Post of Carnaval. Tijdens het spel moeten de deelnemers puzzels moet oplossen en worden ze meegenomen in een kruising in het verhaal over de postbode die zijn pakketten kwijtraakte of in het verhaal over het carnaval in Venetië. Mensen dragen maskers, ze zijn niet wat lijkt. Wat is de juiste oplossing? Ook de postbode is een interactief en spannend spel. Hij lijkt een dubbelganger te hebben die moorddadige pakjes bezorgd. Waarom? Een puzzel die binnen 60 minuten moet worden opgelost. Twee verschilleden thema’s. Maar beiden escape rooms in Almere zijn even spannend. 

Tegen elkaar strijden

Het leuke van de escape room in Almere is dat je tegen elkaar kunt strijden. Ga je met een grote groep? Dan is dat mogelijk. Groepen vanaf 8 tot 14 personen gaan de strijd tegen de klok, maar ook tegen elkaar aan. Van de beide escape room kamers in Almere hebben we twee identieke kamers. Dit betekent dat jullie als 2 teams, tegelijkertijd hetzelfde spel kunnen spelen. Ideaal als groepsuitje met vrienden, familie of collega’s. Je kunt de escape room in Almere boeken via de website. Boek dan wel 2 kamers!