Gifgroen.nl
Image default
Bedrijven

Piekerpoli is de uitkomst voor jouw problemen

Heb je problemen met stress, depressie of een burn-out als gevolg van je werk, school of privésituatie? Dan zit je bij de klinieken van de Piekerpoli goed!

 

Het is natuurlijk vast moeilijk en lastig om je persoonlijk problemen op tafel te leggen bij iemand en al helemaal bij een vreemde. Soms lukt het helaas niet om bij een vriend of familielid met klachten aan te komen voor de juiste hulp. Daarom biedt de Piekerpoli vaak uitkomst. Wij stellen je op je gemak zodat jij je verhaal gemakkelijk kan vertellen. Wij begrijpen dat zoiets moeilijk kan zijn en daarom zullen wij het tijdens de eerste sessie vooral rustig aanpakken en alleen kijken waar het het ongeveer zit waar bij jou de klachten vandaan komen.

 

Wij werken oplossingsgericht en zetten jou behoefte op de eerste plek. Normaal gesproken zijn veel mensen na 5 sessies al verholpen van hun klachten, dit is wel wanneer je er vroeg bij bent. Gemiddeld kom je rond de 12 sessies uit wanneer je weer met frisse wind het leven tegemoet gaat.

 

Vergoeding zorgverzekeraar

 

Doordat sinds kort psychische hulp gedeeltelijk door bepaalde zorgverzekeraars worden gedekt is het voor veel mensen een extra motivatie om hulp te zoeken. Kijk vooraf wel op onze website naar de tarieven en kijk het na bi je zorgverzekeraar zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Met een van de beste psychotherapeuten in Den Haag en de beste psycholoog in Amersfoort en omstreken zit je bij de Piekerpoli altijd goed. De rest van onze teams die in nog 6 andere Piekerpoli’s werken zijn ook ervaren en bekend in hun werkgebied en hebben allen een oplossingsgerichte instelling wat geleidt heeft tot veel klachten die werden opgelost.

 

Heb je nu nog vragen dan kan je gerust bellen over onze handelswijze, specialisten en tarieven. Je vindt onze contactgegevens online op onze website of je kan gerust even binnen lopen in een van onze Piekerpoli’s indien je in de buurt ben voor wat meer info en een brochure zodat je het thuis nog eens rustig op je gemak kan doornemen.

https://piekerpoli.nl/