Gifgroen.nl
Image default
Financieel

3 leningen op dezelfde dag die geen betaaldagleningen zijn

Als je geld tekort komt voor een onverwachte noodsituatie of een rekening die meteen moet worden betaald, kan een snelle lening je helpen.

Helaas sluiten mensen in deze situatie vaak risicovolle en dure persoonlijke leningen af. Deze leningen zijn populair omdat voor veel leningen geen kredietcontrole vereist is en u dezelfde dag nog contant geld kunt krijgen. Ze hebben meestal ook extreem hoge rentetarieven — ze kunnen meer dan 400% per jaar bedragen — en looptijden van slechts twee weken.

De combinatie van hoge rentetarieven en korte termijnen maakt het moeilijk om onder je betaaldag te komen lening schuld. Leners komen vast te zitten in een cyclus van alleen de rente afbetalen en elke twee weken nieuwe leningen afsluiten.

Als je je afvraagt hoe lang het duurt om een lening te krijgen zonder zulke roofzuchtige voorwaarden, is het goede nieuws dat er zijn snelle opties met veel lagere rentetarieven. U ontvangt het geld niet dezelfde dag, maar de volgende kredietverstrekkers kunnen leningen binnen één werkdag na goedkeuring financieren. Lees er hier meer over.

1. Ontdek persoonlijke lening

Ontdek persoonlijke lening is een goedkope optie voor leners met het krediet om in aanmerking te komen. U heeft een FICO®-score van 660 of hoger nodig om aan de minimumvereisten van deze geldschieter te voldoen.

Leningbedragen beginnen bij €2.500 en lopen op tot €35.000. Deze kredietverstrekker biedt enkele van de langste persoonlijke leningen aan — u kunt een lening krijgen van 36 tot 84 maanden. Hiermee kun je een mooie Apple Watch kopen of een andere goede investering doen.

Het leuke van een Discover Personal Loan is de betaalbaarheid ervan. De lage rentetarieven zijn concurrerend met de beste persoonlijke leningen, en er worden geen vooruitbetalings- of opstartkosten in rekening gebracht.

2. Upstart

Upstart heeft enkele van de meest flexibele kredietscorevereisten van elke geldschieter. De minimale FICO® Score om in aanmerking te komen voor een persoonlijke lening bij Upstart is 580. Het biedt ook leningen aan voor consumenten die nog geen kredietscore hebben. In dat geval baseert Upstart zijn beslissing op uw opleiding en werk.

Er kunnen hoge rentetarieven zijn bij Upstart, vooral voor leners met lage kredietscores of geen kredietgeschiedenis. Leningen kunnen ook hoge opstartkosten met zich meebrengen.

Deze geldschieter biedt leningen van € 1.000 tot € 50.000, en u kunt kiezen voor een looptijd van drie of vijf jaar. Er is geen boete voor vervroegde aflossing, dus als u een lening niet lang nodig heeft, kunt u deze vervroegd aflossen zonder extra kosten.

3. Avant

Avant is gespecialiseerd in leningen voor kredietnemers met lage kredietscores. De minimale FICO®-score om goedgekeurd te worden voor een persoonlijke lening bij Avant is 580.

Leningbedragen variëren van € 2.000 tot € 35.000, en de looptijden zijn tussen 24 en 60 maanden. Avant rekent geen boete voor vooruitbetaling.

Het belangrijkste nadeel van Avant zijn de kosten. De rentetarieven zijn aan de hoge kant en er kunnen administratiekosten in rekening worden gebracht.

Hoe het leenproces te versnellen

Om het leenproces zo snel mogelijk te doorlopen, moet u documentatie hebben klaar en kijk uit voor fouten in uw aanvraag.

De meeste kredietverstrekkers vragen om de volgende documentatie wanneer u een lening aanvraagt:

  • Identificatie: u kan worden gevraagd om er een te verstrekken of twee vormen van identiteitsbewijs, zoals een geldig rijbewijs, paspoort, socialezekerheidskaart of een ander type door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs.

  • Bewijs van inkomen: bankafschriften, loonstrookjes of belastingaangiften

  • Bewijs van adres: een hypotheekcontract, een huurovereenkomst, energierekeningen op uw naam of een kiezersregistratiekaart

Controleer de informatie tijdens het invullen van de aanvraag nogmaals. Elke fout, zoals een onjuist cijfer op uw bankrekening, kan tot vertragingen leiden.

Betaaldagleningen kunnen snel zijn, maar er zijn andere kredietverstrekkers die geld bijna net zo snel verstrekken. Bij elk van deze drie kredietverstrekkers kunt u op de dag dat u een lening aanvraagt, worden goedgekeurd voor een lening en het geld vervolgens op de volgende werkdag ontvangen. Het is maar een beetje meer tijd om te wachten op een veel betere deal voor een persoonlijke lening.

 

https://spaarbuidel.nl/persoonlijke-lening/