Gifgroen.nl
Image default
Groothandel

Houtlook tegels zijn geschikt voor uw huis in regio Rotterdam

Houtlook tegels in woningen te Rotterdam (Zuid-Holland) zijn niet meer weg te krijgen van de markt. Door de innovaties op het gebied van 3D-printen is het tegenwoordig mogelijk om de look van hardhout te imiteren op kleimateriaal. De houtlook tegels van Intertegel in Dordrecht, nabij Rotterdam, zijn geschikt voor iedere ruimte in uw woning. Het is echter belangrijk om vast te stellen of bepaalde ruimtes erg gevoelig zijn voor vocht of niet. Het vocht in een ruimte kan namelijk barsten creëren in nieuwe tegels. Als u in bepaalde delen van uw huis veel voetverkeer heeft, wilt u naar een duurzamere tegelstijl kijken. Houtlook tegels behoren tot deze duurzame groep en zijn verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten in regio Zuid-Holland.

Verzekerd van een lange levensduur

De levensduur en duurzaamheid van een vloer kunnen een probleem zijn. Sommige stijlen houden beter stand dan andere, met steen die als de koning van de heuvel wordt beschouwd. Houtlook tegels van Intertegel (vlak bij Rotterdam) zijn harder dan andere materialen, waardoor het een lange levensduur heeft. Het materiaal is bestendig tegen krassen van schoenen, huisdieren en materialen. Wat de maten betreft, vindt u ruime mogelijkheden met houtlook tegels bij deze aanbieder in de buurt van Rotterdam. De standaardbreedte gaat van 15 tot 20 centimeter met een lengte die naar keuze beschikbaar is. De afmetingen zijn vergelijkbaar met die van een hardhouten vloer. De tegels worden normaliter niet geleverd in een vierkant, aangezien dit formaat het gevoel van hout vermindert.

Koop de meest passende tegels voor uw ruimte

Als u nog nooit houtlook tegels van Intertegel uit Dordrecht, nabij Rotterdam, heeft gezien, dan staat u misschien een verrassing te wachten wanneer u de showroom gaat bezoeken. In tegenstelling tot traditionele tegels met patronen of massieve tegels, zijn de meeste houtlook tegels rechthoekig. Hoewel u zeker vierkante tegels met houtlook kunt vinden, moet u planken kopen als u wilt dat uw vloer eruit ziet als hout. Het installatieproces van rechthoekige tegels verandert niet tegenover reguliere tegels. De voegen worden afgewerkt met een kleur die gelijkaardig is aan de houtlook van de tegels, zodat de voegen compleet lijken te verdwijnen.

https://intertegel.nl/