Gifgroen.nl
Image default
Mobiliteit

Een moderne, veilige scootmobiel van Mango Mobility

U zoekt een vaste scootmobiel? Eentje die snel is, voldoet aan alle veiligheidseisen en er ook nog eens goed uitziet? Welkom in de online winkel van Mango Mobility! Het aanbod vaste scootmobiels is groot en afwisselend.

Vele soorten en modellen

We geven een paar voorbeelden. De Leopard 3 is zeer solide. Hij heeft drie wielen en is populair vanwege de extra grote kapiteinsstoel. De vering zorgt voor veel rijcomfort. De Leopard 3 heeft een actieradius van 45 km per uur en een topsnelheid van 17 kilometer per uur. Dan de afmetingen: 140 cm lang en 66 cm breed. Dit model weegt 127 kilogram en kan maximaal 135 kilogram dragen. Geeft u de voorkeur aan een gesloten model, zeg maar een kleine wagen, dan is de Napoleon wellicht een optie. Deze is op voorraad leverbaar. In de Napoleon is het iedere dag weer comfortabel, warm en droog rijden. De scootmobiel is voorzien van ruitenwissers en indien gewenst ook verwarming.

Bijzondere B4 Bikes!

Zoekt u een elektrische fiets? En niet zo’n standaard exemplaar waar iedereen op rijdt? Hierbij presenteren we b4 bikes! De B4 E-Cruizer is van Nederlandse makelij. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door een specifieke Harley Davidson uit het jaar 1912. De combinatie van state of the art design en moderne technologie is uniek. Op deze cruizer geniet u van de vrijheid en wendbaar van een fiets én de snelheid van een e-bike.

B4 bikes beschikken over een zeer krachtige 250W-1000W elektromotor. Het is een stoere bike met grote, stevige wielen. De maximale actieradius is 200 km, de topsnelheid bedraagt 25 kilometer per uur. Op www.mangomobility.nl staat een filmpje dat een goed beeld geeft van de b4 bike. U kunt deze elektrische fiets 24/7 online bestellen. Als u eerst een proefritje wilt maken, bent u zeer welkom in een van de Mango Mobility winkels. U vindt ze in: Almelo, Amsterdam, Barneveld, Brielle, Grou, Haarlem, Haren, Hengelo, Den Bosch, Rotterdam, Utrecht, Wateringen en Weesp.

 

https://www.mangomobility.nl/scootmobiel/vaste-scootmobiel