Gifgroen.nl
Image default
Muziek

HELE MOOIE VINYL PLATEN KOPEN

Bij ons bent u terecht voor al uw vinyl platen die u wilt kopen of verkopen. Bent u een antiek liefhebber en wilt u de goede oude muziek tijden herleven door middel van mooie vinyl platen te kopen, dan moet u bij ons zijn.  Wij hebben de grootste collectie vinyl platen in heel Nederland en kunnen u verzekeren dat wat u zoekt wij het hebben. Ons deskundig personeel kan u heel goed van dienst zijn bij het uitzoeken van hetgeen u zo graag wilt. Verder bent u ook bij ons terecht voor het verkopen van al uw vinyl platen. Hoe ouder en exclusiever de platen des te meer wij ervoor betalen. Wilt u graag uw platen verkopen aan ons, dan maakt u zo snel als mogelijk contact met ons. 

ZIJN HET ALLEN NEDERLANDSTALIGE PLATEN?

 Wij kopen en verkopen vinyl platen van elke type en formaat. Dat wil zeggen dat hoe oud uw vinylplaat ook zou mogen zijn wij kopen het op. Namelijk doen wij eerst een kwaliteit en authenticiteit keuring en nadat alles goed is bevonden kopen wij het van u op. Wij zijn de grootste kopen en verkoper van deze platen in heel Nederland. Wij hebben in onze collecties alle typen muziekstijlen in alle typen denkbare talen. Wij verkopen niet alleen Nederlands muziek platen maar van alle hoeken van de wereld. Op onze website kunt gemakkelijk en snel op zoek gaan naar wat u wilt en u zult het gegarandeerd vinden. Indien u een plaat wilt dat wij op dat moment niet ter beschikking hebben, nemen wij u contactgegevens op en het moment die plaat aan ons wordt verkocht krijgt u terstond een melding.  

HOEVEEL KOST EEN PLAAT?

 Onze vinyl platen zijn exclusief. Wij bezitten muziek platen waarvan wij de bezitters zijn van het enig exemplaar. Dus zeer exclusief. Maar ook hebben wij platen waarvan er veel in de omloop zijn en niet zo moeilijk te bemachtigen zijn. Daarom zijn onze platen individueel geprijsd en hun waarde zijn op grond van bepaalde factoren vastgesteld. U kunt gerust op onze website een kijkje nemen of langslopen in onze shop om een overzicht te krijgen van wat wij allemaal aanbieden en tegen welke aantrekkelijke prijs.