Gifgroen.nl
Image default
Toerisme

Geniet van een lunch aan de Belgische kust

den oesterput blankenberge

Wil je tijdens een verblijf op het strand niet zelf iets samenstellen? Aan de Belgische kust zijn er veel plekken om te genieten van een heerlijke (gezonde) lunch.

Koksijde’s kantine

Het bestaan ​​van de concept store: alleen shoppen is tegenwoordig niet meer genoeg, want als je tijdens het shoppen koffie kunt drinken of iets kunt eten, dan is de lol meer? De lunchbar Kantine biedt heerlijke gerechten en de conceptstore Kabine zorgt ervoor dat jij het leukste cadeau vindt!

Aanbeveling: dagelijkse quiche. Heerlijke quiche met originele salade.

Bovenstraatkeuken in Oostende

Een hotel-restaurant met een twist: het moderne en comfortabele interieur van de stad is een aangename afwisseling van het standaard restaurant aan de zeedijk (daarom zijn ze natuurlijk even lekker!).

Aanbeveling: BLTC-broodjes. Het croissantbrood gevuld met spek, kaas, tomaat en sla krijgt wat extra pit van de chilimayonaise

‘t Kramiekske in Nieuwpoort

Een beetje extra bakkerij! In de theesalon ’t Kramiekske in Nieuwpoort kan je genieten van een simpele maar heerlijke lunch. Voordeel: De bakkerij is gelegen aan de winkelstraat Albert I-laan. Daarom kunt u na het winkelen de batterij opladen!

Tip: Quiche uit Lorraine met frisse salade. Simpel, maar super lekker!

Simz in Knokke

Bij Simz in Knokke staan ​​ze soms buiten en eten ze heerlijke broodjes. Lange rijen kunnen afschrikwekkend werken, maar meestal betekent het ook dat het goed is!

Tip: Panini met salami, kaas, tomaat en pestosaus.

Moment! In De Haan

Bij De Haan kan je direct genieten van een gezonde lunch! Het rustiek moderne interieur verwelkomt u graag na een lange wandeling. U kunt ook genieten van een ontbijt of heerlijke wafels en een bolletje vanille-ijs.

Aanbeveling: Tramezzino Khan Goat. Deze toast met geitenkaas, honing en zuiderse groenten zal je een feest geven!

Alfons in De Panne

 In de zomer zit je buiten de verborgen achtertuin en geniet je van een heerlijke lunch in een oase van rust bij Alfons Coffee and Lunch in De Panne.

Aanbeveling: Harlow-bagel en gekonfijte aubergine. Als uw verzoek goed is, vervangen ze graag courgette door aubergine.

Oostende’s lunchbar Nauti

Het nieuwste lid van Oostende is Lunchbar Nauti, waar je terecht kan voor een gezonde lunch. Niet alleen “konijnenvoer”, maar ook heerlijke salades en gezondere drankjes!

Aanbeveling: Couscous-salade met spinazie, kip, tomaat en yoghurtdressing

https://www.dergatsjev.be/2020/07/blankenberge-zeedijk-strand.html