Gifgroen.nl
Image default
Tuin en buitenleven

De hovenier in Schiedam waar je terecht kan voor al je tuin ideeën

Heb je een idee voor je tuin of wil je graag wat meer inspiratie opdoen voor nieuwe ideeën en wil je daarmee gelijk een nieuw ontwerp laten maken? Neem contact op met de hovenier in Schiedam. De hovenier in Schiedam kan je helpen bij het ontwerpen en aanleggen van je nieuwe tuin. Voor het ontwerpen en bedenken hoe je tuin er precies uit moet komen te zien is het belangrijk dat er goed besproken wordt wat alle wensen zijn. Ekhart Groen werkt alsvolgt: 

De intake 

Natuurlijk ga je als aller eerst kennis maken met elkaar en kun je al je ideeën en wensen op tafel gooien. Tijdens het bespreken van deze ideeën en wensen wordt er gekeken naar wat er bij jou tuin mogelijk is en wat niet. Heb je al een bestaande tuin en moet deze nog afgebroken worden? Geen probleem daar kan Ekhart Groen je ook bij helpen. 

Het ontwerp

Nadat alles besproken is en er een klein beeld is van wat de dromen zijn, kan er een ontwerp gemaakt worden. Het ontwerp wordt gemaakt door middel van een 3D tekening of schets. Het is belangrijk dat er duidelijk wordt in de tekening hoe het er ongeveer uit komt te zien. 

Werkelijkheid maken

Nadat je je het ontwerp heb goedgekeurd, is het natuurlijk belangrijk dat het ontwerp ook echt werkelijkheid gaat worden. Ekhart Groen heeft jaren ervaring en weet daarom precies wat er moet gebeuren om de tuin te krijgen precies zoals op het ontwerp! 

Finish en dan?

Een tuin heeft veel onderhoud nodig, zeker wanneer er veel planten in de tuin staan en bloemen. Het is zelf niet altijd even makkelijk om dit bij t houden en daarom kun je ook het bijhouden van de tuin laten doen door Ekhart Groen en zullen zij dit volledig in de hand nemen.