Gifgroen.nl
Image default
Vakantie

5 redenen om naar Santander in Spanje te gaan

Santander is een kustplaats in Spanje. Het was één van de meest mooie steden maar een brand heeft een groot deel van de stad verwoest. Toch wordt deze kustplaats nog steeds druk bezocht. Er zijn veel activiteiten te doen en plekken in de stad te bezoeken, waardoor de stad beroemd is onder toeristen en locals. Het staat bekend om de prachtige parken en stranden.

Veel iconische plaatsen in de stad staan bekend m hun architectuur en historie. Als je binnen je budget wil blijven, dan moet je verhuurbedrijven met elkaar vergelijken om de beste huurauto te vinden.

Vergelijk de prijzen van huurauto’s online voordat u vertrekt. Er zijn hier veel autoverhuuropties op de luchthaven of in de stad: https://www.autospanje.nl/nl-luchthaven-santander/. Kies het beste verhuurbedrijf. Vergelijk de prijzen van huurauto’s online voordat u vertrekt. Er zijn veel autoverhuuropties op de luchthaven of in de stad van bedrijven zoals InterRent, Flizzr, Alamo, Sixt, Budget, Thrifty, Rhodium, Enterprise, Goldcar, Surprice, Europcar, Firefly, Dollar, National, Avis en Hertz.

5 redenen om de kustplaats Santander in Spanje te bezoeken

Er zijn veel redenen om Santander in Spanje te bezoeken. We bespreken de 5 beste redenen, die Santander echt een bezoekje waard maken.

Palacio de la Magdalena

Eén van de meest iconische plaatsen in de stad en het symbool van Santander. Het kasteel is gebouwd tussen 1908 en 1912.

Het was het zomerhuis van Koning Alfonso XIII en Koningin Victoria Eugenia. Het is erg belangrijk voor de mensen uit de stad, vanwege de koninklijke achtergrond. Het gebouw zelf is indrukwekkend en heel mooi.

Península de la Magdalena

Een prachtige plek naast het paleis. Het is een park vol groen en natuurlijke schoonheid. Je kunt er wandelen tussen de bomen.

Je hebt er ook toegang tot vele baaien en stranden. Het is de beste plek om te ontspannen en plezier te hebben, vooral in de zomer. Je ontdekt hier de schoonheid van de natuur en bent even helemaal weg van de dagelijkse activiteiten.

La Magdalena Park

Een prachtig park dat het volledige pakket heeft en veel activiteiten aanbiedt. Het park ligt in een grote omgeving waardoor je er zo de hele dag kunt doorbrengen. Er is zoveel te doen. Je kunt er watersporten, wat ook veilig is voor families. Het park heeft ook een dierentuin en een museum. Daarnaast is er een grote speeltuin.

El Sardinero

Een populair strand waar het altijd druk is. Het is één van de beroemdste stranden vanwege de mooie locatie en het aanbod van vele activiteiten. Je kunt er zonnebaden en een perfecte zonsondergang aanschouwen. Ook zijn er veel winkeltjes en restaurants die je de beste ervaring van je leven geven.

Catedral de la Asunción

De mooiste kathedraal van de stad, vroeger gebouwd. Het gebouw is heel indrukwekkend en inspirerend. Je vangt er een glimp op van de Spaanse architectuur en cultuur. Er is veel te ontdekken in de kathedraal, zoals de historische monumenten en religieuze bezittingen van het Spaanse volk.

De 6 beste redenen om deze prachtige stad in Spanje te bezoeken staan hierboven in details beschreven. Er zijn nog veel meer redenen om Santander een bezoekje te brengen. Het huren van een auto is de veiligste manier om een nieuwe plek te ontdekken. Je kunt bij verschillende verhuurbedrijven een goedkope auto huren.

https://www.autospanje.nl