Gifgroen.nl
Image default
Verbouwen

Bax is de houten vloeren specialist die u zoekt!

Als u op zoek bent naar een échte houten vloeren specialist, dan moet u zeker aankloppen bij Bax. Bax Houthandel past scherpe prijzen toe voor alle houten vloeren in onze collectie. En het uitkiezen van zo’n houten vloer kan een hele karwei zijn. Er komen namelijk vele aspecten bij kijken. Bax helpt u met het maken van de uiteindelijke keuze.

Het kiezen van een houten vloer: alle punten opgesomd

Als u voor een houten vloer kiest, weet u onder andere dat het houtsoort, breedte en bijvoorbeeld afwerking aspecten zijn waar u rekening mee moet houden. Echter zijn er nog vele andere punten die bij de aankoop van een houten vloer van essentieel belang zijn. Hieronder hebben wij een aantal van die punten voor u opgesomd. 

– Het kiezen van uw houtsoort en de breedte hiervan.
Zoals u wellicht weet zijn er diverse soorten hout; van Frans eiken tot Amerikaans eiken. Als u meer wilt weten over alle houtsoorten, raad ik u aan om het onderdeel ‘’Houtsoorten’’ te bekijken. Dat ter zijde, voor de breedte kunt u het meest kiezen uit 18 en 21 cm. Als u kiest voor Europees eiken lamelparket kunt u weer kiezen uit 10, 15, 17, 21, 23 en 33 cm.
– De houtselectie. Eikenhout kent bijvoorbeeld veel of weinig tot geen knoesten.
– De uitvoering van de plank.
– Installatie van de planken. Wilt u dit zelf laten doen, of toch door een ander? Er zijn drie specifieke hoofdtechnieken mogelijk, namelijk 1. Zwevend, 2. Blind vernagelen, 3. Verlijmen aan de ondervloer.
– De afwerking. U heeft keuze uit impregneer olie, oxidatieve olie, was olie en meervoudige receptuur. Deze meervoudige receptuur heeft een watervaste top coat op oliebasis.

Kom naar een van onze vestigingen voor uw houten vloer!

Als u bent geïnteresseerd in een van onze houten vloeren, kom dan naar een van onze vestigingen. Zo hebben wij een filiaal in Amsterdam, Barneveld, Utrecht en Zoetermeer. In onze showroom ziet u alle soorten vloeren en mogelijkheden die u kunt toepassen in uw woning of kantoor. U krijgt geheel advies op maat door onze gedreven medewerkers.