Gifgroen.nl
Image default
Vervoer en transport

5 lastige situaties tijdens een verhuizing (en de oplossing!)

Een verhuizing is een grote klus. Er komt veel op u af en het kan u snel teveel worden. Hebt u wel overal aan gedacht? Hieronder 5 lastige situaties, met de oplossing om uw verhuizing juist wél soepel te laten verlopen. 

Een goede voorbereiding blijft het halve werk, ook bij een verhuizing.

• Situatie 1: Uw spullen inpakken. Maar hoe? 
Zodra het moment komt dat u moet inpakken, zult u zich vast afvragen: waar begin ik, en hoe!? Maak een lijstje en werk met bijvoorbeeld gekleurde post-its. Ga systematisch te werk zodat u niets vergeet: kamer voor kamer. Bekijk welke spullen u niet kan missen en wat weg kan. Label niet alleen uw spullen, maar ook de verhuisdozen. 
• Situatie 2: Een huis leegruimen na overlijden. Hoe gaat dat? 
Extra moeilijk is een woningontruiming omdat een dierbare overleden is. Een zware opgave. Stel iemand aan als coördinator. Hij of zij zorgt dat alles goed verloopt en dat de taken evenredig verdeeld worden. Ook kan de coördinator erop toezien dat de spullen netjes verdeeld worden en er niets achterblijft. 

Het echte werk!

• Situatie 3: Uw spullen zijn ingepakt. Hoe krijgt u alles uw oude huis uit? 
Sjouwt u zelf de verhuisdozen de trap af, of laat u iemand anders dat doen? Zorg voor meerdere mensen die meehelpen. En goede verhuismaterialen, zoals een karretje. 
• Situatie 4: Hoe vervoert u uw spullen? 
U weet hoe u uw spullen het huis uit krijgt, maar dan komt de vraag: hoe vervoert u alles naar uw nieuwe huis? Huurt u een verhuiswagen? Gaat u met meerdere auto’s? Zorg dat u uw vervoer van tevoren goed regelt, anders komt u voor nare verrassingen te staan op de verhuisdag zelf. 
• Situatie 5: U bent met uw spullen bij uw nieuwe huis. En dan? 
Wat geldt voor de vorige situatie, geldt eigenlijk ook voor uw spullen uw nieuwe woning inladen. Voldoende mankracht! 

Ons verhuisbedrijf heeft voor alle situaties de oplossing!

Wilt u liever nergens omkijken naar? Faster verhuizingen is een verhuisbedrijf met jarenlange ervaring in het begeleiden van verhuizingen: van inpakken tot vervoeren tot uitpakken. Op alle mogelijke manieren: 

  • Voor het inpakken krijgt u van ons tot vier weken voor de verhuizing gratis verhuisdozen en inpakpapier. U kunt dus rustig op uw gemak inpakken, zonder stress.
  • Ons verhuisbedrijf heeft de mankracht en de materialen om zonder problemen uw ingepakte spullen uit te laden én bij uw nieuwe woning in te laden.
  • Wij vervoeren uw spullen op zorgvuldige wijze in één keer naar uw nieuwe woning. Extra voorzichtig zijn we met uw kostbare bezittingen en spullen met een emotionele waarde.
  • Bij een woningontruiming leveren wij het oude huis netjes en veegschoon op en/of vervoeren spullen naar verschillende adressen.
  • Wij kunnen uw meubels ook weer monteren in uw nieuwe huis.

Wilt u weten wat Faster verhuizingen tijdens uw verhuizing kan doen? Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

https://www.fasterverhuizingen.nl/