Gifgroen.nl
Image default
Vervoer en transport

Taxi voor Schiphol boeken

Taxi voor Schiphol boeken

Niet iedereen kan op tijd het juiste soort vervoer rekenen. Het kan soms lastig zijn om een grote auto te vinden waar uw hele gezin in past en waar ook nog eens de bagage comfortabel weggestopt kan worden. Het is ook vervelend om u druk te maken over waar u de auto nu ook nog eens gaat parkeren… Een diepe zucht, daar resulteert dit vaak in. Wat als we u zeggen dat het boeken van een taxi niet alleen goedkoper is, maar ook veel makkelijker dan uw eigen vervoer? Voor Schiphol Parking betaalt u vaak 70 euro. Een taxi is dan al veel goedkoper, en u hoeft zich geen zorgen te maken over parkeren.

Wachten? Geen probleem!

De meeste taxibedrijven vinden wachten helemaal niet erg, zeker wanneer dit vooraf is aangegeven. Het kan natuurlijk altijd zijn dat uw vlucht vertraging heeft en wat later aankomt. Het is een extra service, maar wanneer u hier om vraagt kan het best zijn dat uw taxi chauffeur op u wacht bij het Schiphol “meetingpoint” of zelfs bij de gate. De chauffeur wacht dan op u met een bordje waar uw naam op staat. Het is aangeraden om te kiezen voor het “meetingpoint” als wachtpunt, want de gate kan nog wel eens veranderen. Er zijn bedrijven die voor deze service vijftig euro rekenen, maar een goed bedrijf vraagt hier niet meer dan 20 euro voor. Een Schipholtaxi met deze service hoeft echt niet zo duur te zijn!

Groepsvervoer of zakelijk vervoer

Een Schipholtaxi is niet alleen voor reizigers. Het kan ook zijn dat u belangrijk personeel moet opvangen en ophalen vanaf Schiphol, waar u dan een groot voertuig voor nodig heeft. Er zijn zakelijke uitvoeringen van taxibusjes waar u zes of acht personen en bagage in kwijt kunt. Dat is flink wat ruimte! Deze taxibusjes zijn ook perfect voor gezinnen en andere grote groepen.