Gifgroen.nl
Image default
Vervoer en transport

Zoek je een taxi in Den Bosch?

Ben je op zoek naar een taxi Den Bosch? Makkelijk geregeld! Iedereen kan hier gebruik maken van een taxi voor maar liefst 10 euro. Den Bosch staat bekend tot een van de betrouwbaarste taxibedrijven. Voor mensen die heel rap op zoek zijn naar een taxi, biedt dit taxibedrijf de ideale mogelijkheid voor mensen met de meest acceptabele prijs!

Over het Taxibedrijf Den Bosch

Dit bedrijf staat bekend over een transparante en het meest scherpe tarieven. Ze werken met vaste standaard tarieven die ten opzichte van andere taxibedrijven qua prijzen lager uitvallen. Als je toch besluit om uiteindelijk een taxi nodig te hebben, kun je eenvoudig jouw ritprijs berekenen. Dit heeft een voordeel dat je niet volstaat met verrassingen.

Reservering

Als je snel van plan bent om een taxi in Den Bosch te gaan reserveren, biedt dit taxibedrijf ook een airport taxi die men kan boeken. Ook voor de meest hand liggende prijzen voor de mensen!

Standaardtarieven

–  Als je besluit om een rit af te leggen van 4 kilometer, betaal je een bedrag van 10 euro

–  Als je besluit om een rit af te leggen tussen 10 en 15 kilometer, betaal je een bedrag van 10 euro per 5 kilometer.

–  Als je besluit om een rit af te leggen van meer dan 15 kilometer, betaal je een bedrag van 10 euro per 6 kilometer.

Let wel op bij de standaardtarieven, de prijzen exclusief tijdtarief van 40 cent per minuut bedraagt. De exacte tijdsduur van het taxirit heeft ook effect op de ritprijs.

Meerdere persona

De hiervoor benoemde tarieven gelden voor uitsluitend 4 personen. Ben je van plan om 5 tot 8 personen mee te nemen bij het taxirit in Den Bosch, zou je wel in de hoogte moeten zijn over een kleine toeslag. Voor meerdere personen is namelijk een taxibusje geregeld dat ook moet worden gereserveerd.

Voor mensen die heel rap op zoek zijn naar een taxi, biedt dit taxibedrijf de ideale mogelijkheid voor mensen met de meest acceptabele prijs!

https://www.10eurotaxi.nl/