Gifgroen.nl
Image default
Winkelen

Hangsloten koop je bij 1001sloten.nl

De online slotenspecialist 1001sloten heeft een enorm breed assortiment aan hangsloten. De webshop biedt discussloten, hangsloten, gelijksluitende sloten en nog veel meer aan. Zo heb je altijd wel de hangsloten die bij jou passen.

Met jarenlange expertise kan 1001sloten een deskundig advies leveren. Ze leveren een vrijblijvend advies naar jou persoonlijke wens. Wil je bijvoorbeeld een eigen sleutelplan of gelijkende hangsloten? Dat kan! Met een persoonlijk plan weet je altijd dat je wensen worden gevuld. 

Hangsloten zijn er in allerlei soorten en maten. De meest toegankelijke maten zijn 30, 40 of 50mm kastbreedte. Een beugel van 5mm wordt vaak als smal gezien en een beugel van 12 als erg groot. Kijk daarom goed naar wat bij jou doeleinde past.

Meerdere hangsloten met dezelfde sleutel

Bent u op zoek naar hangsloten met dezelfde sleutel? Dan bent u bij 1001sloten aan het juiste adres. Met gelijksluitende hangsloten, of meerdere hangsloten met dezelfde sleutel, kunt u zonder een volle sleutelbos meerdere hangsloten openen. Ideaal wanneer je meerdere hangsloten in gebruik hebt. 

Maar is dit systeem met meerdere hangsloten met dezelfde sleutel dan wel veilig? Zeker! De leveranciers hebben meerdere sleutelnummers. Daarnaast heeft elk slot zijn eigen sleutelseries. 

Hangsloten in verschillende maten

Hangsloten zijn er in een tal van maten kleuren en andere specificaties. Maar welk hangslot past dan het beste bij jou? Laat je adviseren door de online slotenspecialist 1001sloten wanneer je twijfel hebt. Met jarenlange ervaring kunnen ze in een handomdraai een uitgebreid advies aan je voorleggen. 

Voor hangsloten die in de buitenlucht gebruikt moeten worden is het handig om te kijken naar materiaalgebruik. De Yacht hangsloten van Burgwachter bieden daarin een uitstekende oplossing zonder een enorm hoge prijs. De hangsloten zijn stevig, sterk en tevens goed bij verschillende weersinvloeden te gebruiken. Bestel dus ook gemakkelijk je hangsloten voor buiten bij 1001sloten.

1001sloten om veilige hangsloten te kopen

Laat de veiligheid van jou waardevolle spullen aan het advies van de expert over. De jarenlange ervaringen van de online slotenspecialist helpen je graag verder. Bestel veilig online is een beveiligde webshop. Betaal snel met iDeal en ontvang je bestelling zo spoedig mogelijk in huis. 

1001sloten levert met verzenpartijen als DHL, DPD en PostNL. De hangsloten worden discreet verzonden. Zo weet niemand dat jij je spullen extra moet beveiligen. Mocht je nou heel veel hangsloten nodig hebben of een sleutelplan nodig hebben? Neem dan contact op via de mail of telefonisch. 

De service van 1001sloten is uitermate hoog. Al een tal van positieve reviews is gebleken dat het bedrijf graag helpt waar nodig. Daarnaast kan de webshop gemakkelijk orders aan van grote aantallen. Bestel dus snel je eigen hangsloten bij de online slotenspecialist 1001sloten!

 

https://www.1001sloten.nl/hangsloten/