Gifgroen.nl
Image default
Woning en Tuin

Houten ramen tegen de scherpste prijs

Kwalitatieve houten ramen tegen een spotprijs? Dan zit je goed bij raamwinkel.be. Als online specialist in houten ramen, krijg je er de zekerheid van een Belgische bedrijf dat met Belgische fabrikanten werkt, tegen een prijs waar je niet voor in de winkel terecht kan. 

Al meer dan 25 jaar is EMAC, de Belgische referentie op het gebied van houten ramen. Niet verrassend dus dat ze er bij raamwinkel.be beroep op doen. Het is niet omdat je online je houten ramen koopt, dat deze van mindere kwaliteit zijn. Je voelt het enkel en alleen in de prijs, niet in de kwaliteit. Het is dan ook niet verwonderlijk dat raamwinkel.be heel wat tevreden klanten telt.

 

De voordelen van houten ramen

Waarom je voor houten ramen zou kiezen? Buiten de look zijn er nog wel enkele goede redenen op te sommen. Houten ramen zijn immers sterk, duurzaam en isoleren uitstekend, waardoor je verwarmingskosten drastisch zullen dalen. De natuurlijke uitstraling en het feit dat houten ramen jaren meegaan zijn nog extra troeven. Zeker als je kiest voor een kwalitatieve leverancier, hoef je je geen zorgen te maken. 

Alle voordelen van houten ramen op een rijtje zetten zou ons veel te ver brengen, maar weet wel dat alle ramen bij raamwinkel.be over een ATG-certificaat beschikken. Concreet wil dit zeggen dat ze volgens de regels van de kunst vervaardigd zijn. Alle ramen zijn extra licht en uitstekend geïsoleerd. Bovendien is hout vochtregulerend en kies je voor een natuurlijke oplossing. Er is dus geen enkele reden om geen online offerte op te vragen bij raamwinkel.be

 

Rechtstreeks houten ramen kopen

De scherpste prijzen vind je op raamwinkel.be. Er zijn immers geen tussenhandelaars en je koopt rechtstreeks bij de fabrikant. Al vanaf 68 euro heb je houten ramen, volledig montageklaar. Monteer je deze ramen zelf, dan bespaar je al helemaal veel geld. Online kan je alle hulpmiddelen vinden waardoor je zelf je ramen kan monteren. Dat is helemaal niet zo moeilijk, met de juiste begeleiding monteer je ramen als een echte professional. De handige instructievideo’s leggen alles tot in het kleinste detail uit.

Ben je dus een gedreven doe-het-zelver, die een beetje handig is, dan kan je de slag van je leven slaan bij raamwinkel.be. Met een keuze uit 3 houtsoorten en een prettige prijs, zit je goed. Je komt de houten ramen oppikken of ze worden netjes op de werf afgezet, dat bepaal je zelf, nadat je je keuze hebt gemaakt op de website. Bekijk vandaag nog de mogelijkheden, selecteer je ramen en vraag onmiddellijk je offerte aan. Je zal versteld staan van het aangename prijskaartje dat raamwinkel.be je kan aanbieden. Vergelijk het gerust met anderen en bestel.

https://www.raamwinkel.be/nl/houten-ramen