Gifgroen.nl
Image default
Woning en Tuin

Zoekt u een schilder in Nijmegen?

Bent u op zoek naar een schilder in Nijmegen en omgeving? Dan bent u bij Schaepmeester aan het juiste adres. Wij nemen zowel zakelijke als particuliere schilderprojecten aan en gaan altijd voor het beste resultaat. Schaepmeester heeft al meer dan dertig jaar ervaring in het schildersvak en staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. Wanneer u voor Schaepmeester kiest, kiest u voor kwaliteit, snelle communicatie en het optimale resultaat bij iedere schilderklus.

Schaepmeester: dé schilder in Nijmegen

Schaepmeester is dé schilder in Nijmegen en omgeving. Wij zijn actief in Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Elst, Malden, Lindenholt, Berg en Dal en Bemmel. Bij Schaepmeester leveren wij verschillende schildersdiensten. Zo kunt u ons inschakelen voor zowel binnen- als buitenschilderwerk.

Onze ervaren en deskundige schilders zijn in staat alle werkzaamheden rondom glas- en schilderwerken en plafond-wandafwerkingen uit te voeren en gaan bij iedere klus voor het beste resultaat. Wij zorgen er onder andere voor dat uw plafonds netjes worden afgewerkt, maar staan ook voor u klaar bij het herstellen van schilderwerk wanneer deze is aangetast door houtrot. Zoals eerder genoemd kunt u ons inschakelen voor zowel particuliere als zakelijke projecten. Zo hebben wij eerder projecten aangenomen bij zakelijke panden zoals scholen, kantoren, winkelcentra, fabrieken en bejaardenhuizen. 

Al onze schilders zijn uitermate vakbekwaam en al onze medewerkers hebben een ware passie voor het schildersvak: en dat is terug te zien in het resultaat. Onze schilders gaan niet weg totdat u geheel tevreden bent met ons werk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Is Schaepmeester wellicht uw nieuwe vaste schilder in Nijmegen? Wanneer u geïnteresseerd bent in de diensten die Schaepmeester aanbiedt kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Als u contact met ons opneemt via het contactformulier op onze website, en een nauwkeurige beschrijving doorgeeft van de gewenste werkzaamheden, sturen wij u zo spoedig mogelijk een bericht terug met daarin een gedetailleerde offerte. U kunt dan zelf beslissen of u met ons verder wilt.

Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail te bereiken voor het beantwoorden van al uw vragen. Op onze website vindt u meer informatie over ons bedrijf, onze diensten en kunt u voorgaande projecten Schaepmeester in Nijmegen en omstreken bekijken.