Gifgroen.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Veiligheid op het werk

Denk je aan veiligheid binnen jouw bedrijf, dan denk je aan G4S Safety solutions. Als werkgever wil je ervan verzekerd zijn dat jouw medewerkers kunnen werken in een veilige omgeving waarin de veiligheidsrisico’s beperkt worden. Wil je een compleet beeld van hoe het met de veiligheid binnen jouw bedrijf is gesteld, dan schakel je daarvoor een deskundige in. G4S Safety solutions is een dergelijk bedrijf dat zich inzet voor de veiligheid bij jouw op de werkvloer. Ben je bezig met een project waarbij de veiligheid ook belangrijke rol speelt, dan kan G4S ook daarbij jouw veiligheidspartner zijn.

Achter de schermen of op de werkvloer

Bij G4S Safety solutions kan je terecht voor een heel scala aan diensten en werkzaamheden. G4S heeft deskundigen in huis op allerlei lagen. Het bedrijf beschikt over werknemers die zich letterlijk bij jouw op het werk bewegen en direct kunnen optreden wanneer de veiligheid in gevaar is. Ben je als bedrijf meer op zoek naar een adviseur op het gebied van de veiligheid, dan kan G4S je ook daarbij helpen. Aan de hand van een veiligheidsanalyse ontvang je adviezen over hoe de situatie op het werk veiliger gemaakt kan worden. Daarnaast wordt zorg gedragen voor het opzetten van noodplannen. Wanneer er een incident binnen het bedrijf voordoet moet er namelijk een plan voorhanden zijn waarin staat hoe er moet worden gehandeld. Het gaat bijvoorbeeld over reddingsplannen of evacuatieplannen. Deze experts werken dus meer achter de schermen om de veiligheid binnen jouw bedrijf te vergroten.

Materialen waarmee je veilig voelt

Naast de bovengenoemde diensten, verzorgt G4S het materiaal wat aanwezig moet zijn met behulp waarvan de medewerkers minder grote risico’s lopen. Een bedrijf kan deze materialen via G4S aanschaffen. Mocht het echter om een project gaan, waarbij het gebruik van de materialen dus tijdelijk is, kunnen deze spullen ook bij G4S gehuurd worden.