Gifgroen.nl
Image default
Auto

Auto wassen en poetsen: zo doet u dat

Er is natuurlijk al een hoop informatie over het wassen en poetsen van auto’s op het internet te vinden, maar er zijn altijd weer wat nieuwe ontwikkelingen of nieuwe producten op de markt te vinden. Meguiars is al jarenlang één van de meest geliefde merken onder autoliefhebbers, maar er lijkt wel een verschuiving plaats te vinden. Stipt wint aan populariteit, wat onder meer komt door de aantrekkelijke video’s en de resultaten bij het wassen en poetsen van auto’s. De resultaten na het gebruik van de poetsproducten zijn enorm goed.

Auto poetsen en wassen met Meguiars

Dit geldt natuurlijk ook al jaren voor Meguiars. Naast Meguiars en Stipt vindt u een aantal hoogwaardige polijstproducten van 3M in ons assortiment. Uiteraard kunnen de bijbehorende poetsaccessoires, zoals poetspads, steunpads en washandschoenen niet uitblijven.

Ook wordt er bijna in elke gebruiksaanwijzing van Meguiars aangeraden dat u tijdens het poetsen gebruik moet maken van een microvezeldoek. De microvezeldoeken van het merk gaan bij normaal gebruik jarenlang mee. Dit maakt de producten ook aantrekkelijk onder autopoetsers, zelfs bij eigenaren van oldtimers. U wilt namelijk het beste voor uw auto, dat begrijpen wij als geen ander.

Poetsaccessoires en poetsmachines

Verder heeft Stipt een aantal accessoires uitgebracht, zoals een microvezeldoek en een kwalitatief goede spons om uw auto mee te wassen. Sommige producten zijn perfect te gebruiken met behulp van een poetsmachine. Met een machine kost het poetsen van uw auto u minder inspanning, bent u sneller klaar en is het resultaat vaak ook beter. Dit komt omdat u met een poetsmachine gemakkelijker druk kunt uitoefenen op de lak.

Let hierbij wel op welke poetspads u gebruikt, aangezien deze bijvoorbeeld in een zachte, middelharde en harde variant verkrijgbaar zijn. Begint u voor de eerste keer met het wassen en poetsen van uw auto, dan kunt u met ons assortiment zeker uit de voeten. Neem gerust contact met ons op bij vragen over onze producten.

Advies

Natuurlijk bent u bij Deldense ook van harte welkom in onze winkel, waar onze medewerkers u van een gefundeerd advies voorzien. Kortom, bij ons kunt u zeker terecht als u uw auto er weer als nieuw wilt laten uitzien. Zoals Stipt zegt: ‘als fabrieksnieuw’.