Gifgroen.nl
Image default
Auto

Vaste premie bij voorraad auto leasen

Bij het zakelijk leasen van een auto ga je een leasecontract aan voor een bepaalde periode. Het is vaak mogelijk om een auto te leasen voor een duur van minimaal 12 maanden. Uiteraard is langer ook mogelijk. Afhankelijk van het type contract dat je kunt nemen, zal de maandpremie worden bepaald. Vaak zijn hier nog kortingen op te regelen, zeker als je een auto kiest volgens ‘voorraad auto leasen’. Hierbij krijg je een auto die reeds op voorraad ergens bij een autobedrijf beschikbaar is. Dit levert voordelen op die zeer aantrekkelijk zijn voor jou als huurder.

Snel beschikbaar

Een eerste voordeel van ‘voorraad auto leasen’ is dat er snel gekeken kan worden of een auto reeds is opgekocht. Hierdoor kan de auto een stuk sneller geleverd worden, zodat je minder lang op de leaseauto hoeft te wachten. Automerken worden vaak in groter getalen opgekocht en onderverdeeld over verschillende autobedrijven in het land. Een leasemaatschappij als Auto Lease Centrale onderhoudt goede banden met diverse autobedrijven en dealers en heeft zo beschikking tot een groot arsenaal aan automerken. De kans is daardoor groot dat de auto naar wens, reeds beschikbaar is. Zonder een dure auto aan te schaffen, kun je zo alsnog een gloednieuw merk rijden.

Contract leaseauto

Met het leasen van een auto ga je een contract aan, waarin onder meer de maandpremie staat vermeld. Het is mogelijk om te kiezen voor een open of gesloten calculatie. Bij een gesloten calculatie wordt de betaling vastgesteld en zul je voor de gehele contractduur eenzelfde bedrag per maand betalen. Zeker als je een goede deal kunt afsluiten, kan dit een gunstige optie zijn. Zo behoud je het voordeel over de hele periode. Bij een open calculatie betaal je wel een vast bedrag, echter wordt na afloop een herberekening gedaan. Deze kan gunstig of minder in het voordeel uitvallen.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/