Gifgroen.nl
Image default
Auto

Alles op het gebied van car cleaning

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van car cleaning? Dan surf je naar Truckwash1.nl. In ons assortiment vind je een uitgebreid assortiment met alle poetsmiddelen en reinigingsmiddelen voor vrachtwagens, caravans en auto’s. Niet alleen beschikken wij, door jarenlange ervaring, aan veel productkennis, maar we werken ook enkel en alleen met de beste merken. Hier vind je alleen A-merken op het gebied van car cleaning, zodat je voertuig weer als nieuw is met de juiste onderhoud!

Naast poetsmiddelen en reinigingsmiddelen hebben wij ook verschillende soorten geurmiddelen om je truck, caravan en/of auto weer fantastisch te laten ruiken. Alle nare geurtjes zijn binnen no-time weer verdwenen.

Interieur en exterieur reiniging

In ons assortiment vind je alle middelen, zodat je jouw auto kunt schoonmaken. We hebben artikelen om het interieur van de auto te reinigen, maar ook artikelen om het exterieur van de auto te reinigen. Wil je de velgen/banden van je auto reinigen, de gehele auto wassen of de autobekleding schoonmaken? Geen probleem! je vindt het in onze webshop. Je auto is binnen de kortste keren weer zo goed als nieuw.

Voeg een luchtverfrisser toe!

Wanneer je een nare geur in je wagen hebt hangen dan kan je altijd kiezen voor luchtverfrissers uit de shop van Truckwash1. Echter is dit in sommige gevallen niet genoeg, omdat het enkel en alleen over de nare geurtjes hangt. We adviseren bij echte nare geuren, bijvoorbeeld door roken of schimmel de auto eerst goed te reinigen. Wanneer je dat gedaan hebt dan kan je een luchtverfrisser plaatsen in de wagen. Hierdoor blijft de frisse geur nog langer hangen! We hebben luchtverfrissers van Grace Mate Poppy en Great-Lion in het assortiment!

https://www.truckwash1.nl/