Gifgroen.nl
Image default
Auto's en Motoren

Goedkope laadkabels voor uw elektrische auto

Bent u op zoek naar goede laadkabels voor uw elektrische auto, maar vindt u deze over het algemeen wel aan de prijs? De oplossing is hier: de webshop Accu-Machine.nl is het adres voor een compleet aanbod aan laadpalen, laadkabels en mobiele kabels voor elektrische auto’s. Mocht u toevallig ook nog op zoek zijn naar een accu voor uw elektrische gereedschap, dan bent u hier ook aan het juiste adres. Uiteraard gaan we u meer vertellen over de voordelen van laadkabels. Inmiddels zijn er steeds meer elektrische auto’s op de weg te vinden, maar het laden is nog wel een uitdaging. Ondanks dat er steeds meer laadpunten zijn, is het belangrijk om over een eigen laadpunt te beschikken. Steeds meer mensen beschikken over een eigen laadpaal aan huis, zodat ze hun elektrische auto kunnen laden terwijl ze gewoon hun eigen ding doen.

Buitenshuis of voor het huis laden met een laadkabel

Laadt u vooral buitenshuis, dan moet u erop vertrouwen dat er altijd plek is op de laadpunten die u gebruikt. Zowel voor laden aan huis als voor het laden bij een laadpunt moet u natuurlijk over een degelijke laadkabel beschikken. Welke kabel u nodig heeft hangt af welke auto u heeft en de aansluiting op de auto. Ondanks dat de meeste auto’s inmiddels over een type 2 aansluiting beschikken, is het mogelijk dat uw auto nog over een type 1 aansluiting beschikt. Kijk goed in de handleiding van uw auto welke laadkabel u nodig heeft, zodat u gelijk de goede zal bestellen. Verder is het van belang dat u afweegt hoe lang de kabel moet zijn.

Lengte van de kabel

Staat uw auto voor het huis, maar moet de kabel of de mobiele laadkabel over een grasveld gelegd worden? Of heeft u geen voortuin en kan de auto direct voor het huis geladen worden? Reken goed uit hoe lang de kabel moet zijn en informeer bij uw gemeente of u een kabelgoot mag plaatsen. Zo voorkomt u dat buren of andere voetgangers over de kabel struikelen.