Gifgroen.nl
Image default
Banen en opleidingen

Hoofd Boekhouding

Hoofd Boekhouding – Michael Page International Netherlands SA

Ben jij opzoek naar een baan als rector administratie? heeft de financiele administratie geen geheimen meer voor jou? ben je voortvarend, een teamplayer en heb je affiniteit met consumer goods ( fmcg )? dan ben jij mogelijk de geschikte kandidaat!

Bedrijfsomschrijving

De sociale groep richt zich op verbruiken van consumer goods met veel overgave voor hun producten. Er heerst een fijne en informele werksfeer. Er wordt met mekaar hard gewerkt om doelen te behalen door mekaar te helpen en genot te hebben. De sociale groep zit nu in een groeiene fase.

Als opperhoofd administratie kom je terecht in een team van drie op finance. Je leveren leiding aan de medewerker administratie en ondersteunt en rapporteert aan de finance manager. Je speelt een belangrijke rol in het optimaliseren van de kwaliteit van het boekhoudproces.

Omschrijving

Het voeren van de grootboekadministratie en intercompany relaties ; het nakijken van facturen en een actief debiteurenbeleid ; de maandcijfers en het jaarwerk schuiven voor de directie en registeraccountant ; het verplegen van de btw/ icp/ loonbelasting aangiftes en de cbs statistieken pensioenadministratie en beheersing van de salarisadministratie ; meebetalen met projecten hierbinnen de afdelingen en overige compliance dingen.

Profiel van kandidaat

Je vermogen een hbo charter in de bedrijfsadministratie of spd 1 en 2 ;
je hebt goede kennen van excel en bij smaak ervaring met uitgerekend wereld ;
je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie ;
je bent nauwgezet, betrouwbaar en discreet ;
je bent communicatief ingenieus en vindt samenwerken invloedrijk

Aanbod

Marktconform salaris

https://www.vindazo.nl/keywords/boekhouding.html