Gifgroen.nl
Image default
Beauty en verzorging

Hoe ik mijn polygelnagels 3 weken lang heb laten zitten – 4 tips die je moet weten!

Verlangt u naar een prachtige manicure die langer meegaat dan een gewone nagellak? Polygel is de perfecte keuze – het is sterk, flexibel en weekt in een mum van tijd los. Maar hoe lang moeten ze meegaan? Ik vertel je hoe ik mijn nagels met polygel maarliefst drie weken lang heb kunnen laten zitten! Met vier eenvoudige tips en trucs kunnen ook jouw polygelnagels zo lang meegaan. Lees snel verder om te ontdekken hoe ik dit voor elkaar heb gekregen.

1. Bereid je nagels voor op de polgel voor een langdurige manicure

Uw nagels voorbereiden op polgel is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten krijgt. Polgel omvat het aanbrengen van een gelmengsel op de nagel, waarna het uithardt met een UV- of LED-lamp. Voor de sterkste en langdurigste manicure moet je beginnen met het knippen en vijlen van je nagels, zodat er een schoon oppervlakte ontstaat waarop het gelmengsel kan hechten. Als je losse nagelriemen hebt moeten die eerst worden verwijderd, gebruik dan een nieuwe nagelriemstick en breng daarna olie aan, zodat ze zacht blijven en niet barsten. Zorg er bovendien voor dat je nagels vrij zijn van resten zoals olie of lotion voordat je ze polijst, zodat ze niet te snel afschilferen. Met deze stappen haalt u het meeste uit uw polgel manicure!

2. Breng meerdere dunne lagen polgel aan en gebruik een UV-lamp om elke laag uit te harden 

Het aanbrengen van meerdere dunne lagen polgel is een belangrijk onderdeel van het proces als het gaat om het uitharden ervan. Het zorgt ervoor dat het materiaal nog beter hecht dan wanneer een enkele laag wordt aangebracht, terwijl uw nagels goed beschermd blijven. Nadat elke laag is aangebracht, gebruikt u een ultraviolette lamp om deze uit te harden en de polygel te laten uitharden, zodat uw manicure er tot in de kleinste details perfect uitziet. Door dit met meerdere lagen te doen worden de resultaten echt versterkt en krijgt u een topafwerking die wekenlang blijft zitten.

3. Houd uw handen droog – vermijd douchen, afwassen, enz. gedurende de eerste 24 uur na het aanbrengen 

Het aanbrengen van polygel is een geweldige manier om langdurige, mooie nagels te krijgen. Het is echter belangrijk om de nagels na het aanbrengen goed te verzorgen. Om ervoor te zorgen dat de polygel goed hecht en uithardt, moet u contact met water vermijden gedurende ten minste 24 uur na het aanbrengen. Dat betekent een hele dag niet douchen, zwemmen of afwassen! Misschien moet u uw dagelijkse routine even omgooien, maar het ongemak en het gedoe zijn het waard als uw prachtige nieuwe set nagels langer meegaat dan ooit tevoren. 

polygel nagels

3. Gebruik eenmaal per week een nagelriemolie om de huid rond uw nagels gehydrateerd en gezond te houden

De verzorging van onze nagels en de huid eromheen is net zo belangrijk als de verzorging van de rest van ons lichaam, maar wordt vaak over het hoofd gezien. Een gemakkelijke gewoonte is om eenmaal per week een nagelriemolie te gebruiken om je nagels in topconditie te houden. Nagelriemolie is speciaal samengesteld om diep in het nagelbed door te dringen en de elasticiteit en vochtigheid van het gebied te herstellen. Dit kan helpen om barsten en verkleuring te voorkomen en je handen er fris en jeugdig uit te laten zien. Niet alleen dat, maar het ruikt goddelijk met essentiële oliën zoals lavendel, geranium, bergamot en tea tree. Dus doe jezelf een plezier en geef je nagels wat extra liefde met nagelriemolie om de polygel zo lang mogelijk mooi te laten zitten! 

Meer informatie is te lezen op polygelshop.nl