Gifgroen.nl
Image default
Bedrijven

De bouwkundige keuring in Alkmaar geeft je inzicht

Een bouwkundige keuring in Alkmaar laat je uitvoeren door de specialisten en experts op dit gebied met veel kennis en ervaring. Bij het kopen van een huis of misschien wel een kantoorpand vind je het natuurlijk wel belangrijk om te weten wat je nou precies koopt voor dat hoge bedrag. Je weet misschien niet goed waar alle gebreken in een woning zitten. Als je bijvoorbeeld een woning alleen maar bezichtigd en op basis daarvan een bod gaat uitbrengen kan het zomaar zijn  dat je iets koopt dat nog allemaal haken en ogen heeft. Om dit te voorkomen is een bouwkundige keuring in Alkmaar een heel slim besluit. Een van de keurders komt langs op de locatie en zal een zorgvuldige kering uitvoeren.

 

Een uitgebreid opgesteld rapport

Nadat de bouwkundige keuring in Alkmaar door de keurder is uitgevoerd wordt er een rapport opgesteld waar alle zaken in staan vermeld. Hier worden zowel de zaken die reparaties vereisen in opgenomen, maar ook de positieve zaken worden vermeld. Ook wordt er vermeld wat dit ongeveer zal gaan kosten en aan de hand hiervan kan jij een beter beeld krijgen van de investeringen die je nog in de woning of het pand moet gaan doen voordat alles naar behoren werkt. De keurder hebben veel ervaring met het uitvoeren van dit soort keuringen en gaan professioneel te werk.

 

Gebruik het rapport tijdens de onderhandeling

Er wordt gekeken naar de bouwkundige punten, zoals de stevigheid van de muren en de vloer et cetera. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de installaties tijdens de bouwkundige keuring in Alkmaar. Dit betekent dat er goed wordt gekeken naar de staat van de cv-ketel, de aansluiting van het gas en water en dergelijke. Het rapport kan ook worden ingezet tijdens eventuele onderhandelingen over de prijs van een woning of een pand.