Gifgroen.nl
Image default
Sport

Je training verbeteren met de rubberen tegels als fitness vloer

Om de trainingszaal in de sportschool of bij jou op zolder helemaal af te maken is het aan te raden om fijne rubberen tegels als fitness vloer aan te schaffen. Deze hebben namelijk onwijs veel voordelen en dat heb je ook wel nodig bij zo’n keuze, omdat wanneer je dit niet aanschaft je ook veel gevolgen kunt hebben. Met de rubberen tegels als fitness vloer kan je dit allemaal voorkomen. Wanneer je een home gym bouwt in een extra kamer in je woning, in de schuur of op zolder dan heb je daar misschien al een vloer liggen. Dit is bijvoorbeeld zijl, laminaat of zelfs hout. Je wil natuurlijk niet dat dit wordt beschadigd, maar wanneer je gaat trainen op die vloeren dan is het wachten op schade.

 

Geen schade

Met de rubberen tegels als fitness vloer heb je geen last van schade op de vloer, want deze tegels beschermen juist de vloer die er onder ligt. Mocht je nog helemaal geen vloer hebben dan is dit ook een perfecte vloer om te plaatsen. Als je aan het trainen bent met zware gewichten en je gooit deze zo nu en dan ook nog eens op de grond, dan kan een houten of andere vloer daar veel schade van krijgen. Wanneer je deze neergooit op een rubberen tegels als fitness vloer is daar niks mee aan de hand. Deze is daar namelijk speciaal voor gemaakt.

 

Sportschool

Niet alleen in een home gym is een rubberen tegels als fitness vloer een goede keuze, maar zeker wanneer je een sportschool hebt is dit een slimme keuze. Omdat je hiermee ten eerste zorgt dat de vloer niet beschadigd, maar daarnaast is een rubberen tegels als fitness vloer ook nog eens heel hygiënisch. Er komen veel mensen bij je over de vloer die alleemaal zweten van het sporten. Deze vloer is gemakkelijk schoon te maken en is een goede ondervloer voor vele oefeningen.