Gifgroen.nl
Image default
Bedrijven

De leukste jongerenvakanties

Voor veel jongeren komt er een tijd aan dat ze voor het eerst zelf of met een groep vrienden op vakantie gaan. De ene gaat om te feesten en de ander voor de rust na de examens. In dit artikel vind je, afgestemd op wat voor gezelschap, waar je het beste heen kan gaan. De bestemming zijn opgedeeld in rust- of party vakanties.

Wanneer je voor het eerst een feestvakantie, in het buitenland, wilt houden moet je naar Albufeira gaan. Dit is de perfecte locatie om je buitenlandse avontuur te beginnen. Albufeira zit vol met Nederlandse jongeren en is erg gezellig. Er zijn veel clubs en discotheken met Nederlandse muziek. Wanneer je in Nederland wilt blijven kan je naar Terschelling gaan. Veel jongeren kamperen hier en beleven ook de eerste vakantie samen. Het enige nadeel is het slechte weer.

Voor de oudere feestbeesten met wat meer ervaring schijnt Sunny Beach in Bulgarije het leukste te zijn. Hier is de drank extreem goedkoop en wordt er hard gefeest. Ook qua klimaat is Sunny Beach ideaal en doet haar naam ten goede. Verder is Spanje ook leuk met steden als Lloret de Mar en Mallorca waar ook zeker goed gefeest kan worden.

Wanneer je een rustige vakantie wilt maar toch met een beetje actie is Azië perfect. Azië is echter zo groot dat zelf je reisplannen lastig kan zijn. Het is handig om dit met hulp van een externe partij te doen als koning aap of djoser. Wanneer je in Azië bent is het leuk om te gaan rondreizen. Er is een hoop te zien, echter betekend rondreizen wel weinig rust. Het is dan aan jou om de perfecte balans te vinden.

Voor een echte relaxed vakantie is Griekenland perfect. De witte stranden, lekkere eten en goed weer maken het heerlijk om niks uit te voeren. Urenlang in de zon liggen of een beetje cultuur snuiven is ook goed mogelijk. Griekenland heeft vele mooie locaties en zelfs locaties waar je alsnog goed zou kunnen feesten.

 

https://www.dalreizen.nl/