Gifgroen.nl
Image default
Bedrijven

De voordelen van Woodies schroeven

Woodies biedt verschillende, goed betaalbare torx schroeven aan. De schroeven van Woodies zijn goed betaalbaar en zijn ook nog eens van goede kwaliteit. Maar waarom zijn deze schroeven zo goed? De schroeven van Woodies hebben bijvoorbeeld een speciale punt, door deze punt kunnen de schroeven makkelijker in hout worden aangebracht. Onder de kop van de schroef bevinden zich freesribben, deze zorgen ervoor dat de schroeven makkelijker in het hout verzinken. De schachtribben op de schroef voorkomen en het scheuren van het hout en laten de schroeven makkelijker in het hout glijden. Hierdoor hoeft er niet meer voorgeboord te worden in de meeste houtsoorten, dat bespaard weer tijd!

Woodies ultimate verkoopt diverse soorten schroeven. Een van de schroeven die ze verkopen zijn deeldraadschroeven, deze schroeven zijn beschikbaar in de kleuren verzinkt, geel verzinkt, rvs en SHIELD. De SHIELD schroeven beschikken over extra hard staal waardoor ze veel sterker zijn dan normale schroeven en minder snel beschadigen. Deze schroeven kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor hoekankers. Ook worden er vlonderschroeven verkocht, deze schroeven kunnen worden gebruikt voor bijvoorbeeld steigers, vlonders en houten schuttingen. Ook worden er tellerkopschroeven verkocht, deze schroeven beschikken over een bolvormige kop en worden vooral gebruikt in de constructiebouw. De schroef maakt het mogelijk dat er minder bevestigingspunten nodig zijn omdat de lastopname wordt verhoogd. Woodies beschikt ook over glaslatschroeven, deze schroeven maken het mogelijk om glaslatten makkelijk te bevestigen. Deze schroeven hebben een kleine kop en zijn verkrijgbaar in de kleuren rvs en verzinkt. De scharnierkopschroeven van Woodies zijn speciaal ontwikkeld voor het bevestiger van scharnieren en beslag. Omdat de freesribben zijn weggelaten zullen de scharnieren niet beschadigen tijdens het bevestigen van de schroeven.

Woodies beschikt over veel verschillende schroeven, wil je meer weten over de schroeven of meer informatie over welke schroeven jij het beste kan gebruiken? Neem dan gerust een kijkje op www.bnvtools.nl voor meer informatie.

http://www.bnvtools.nl