Gifgroen.nl
Image default
Relatie

Een trouwlocatie boerderij voor een authentieke en bourgondische bruiloft

Je bent druk op zoek naar een originele, romantische en sfeervolle locatie om de mooiste dag van je leven te vieren. Heb je in dat geval al eens gedacht aan een trouwlocatie boerderij? Je trouwt op een authentieke locatie, of dat nu in een geweldige tuin of in de authentieke boerderij is. Geef er alleen het ja-woord of kies ervoor om de hele dag te genieten op de locatie met een borrel, diner of een groot feest.

 

In een ontspannen sfeer trouwen op de trouwlocatie boerderij

De boerderij gaat hand in hand samen met de boerderij. Dit is niet zo stijfjes, maar de hele locatie ademt en en al sfeer uit. Wat dacht je bijvoorbeeld van mooie veldbloemen voor de bloemstukken, verschillende soorten zitjes voor de dag gasten en trouwen met aangename zonnestralen in je gezicht? Je haar mag losser, de jurk los vallend en de echte bohemian stijl komt overduidelijk terug op jullie dag.

 

Neem plaats bij de haard tijdens een winterse bruiloft

Trouw je in de wintermaanden, ook dan is Hoeve Kindergoed  bij uitstek geschikt. Je dineert in een sfeervolle zaal en neemt plaats bij de haard. Wil je alsnog graag naar buiten, dan kun je de buitenruimte uitstekend inrichten met een paar vuurkorven.