Gifgroen.nl
Image default
Bedrijven

Jouw rol als ware expert binnen het maatschappelijk domein

Dag in dag uit heb jij gestudeerd, maar het bleek niet genoeg te zijn voor het behalen van je bachelor. De schulden waren hoog opgelopen en stiekem had je ook teveel genoten van het studentenleven. Het heeft je de kop gekost en nu zie je door de bomen (lees: schulden) het bos niet meer. Je hebt een bijbaan, maar dat levert niet genoeg inkomen op om je schulden volledig af te lossen én te voorzien in jouw dagelijkse behoeften. Nu zit je met je handen in het haar en vraag je je af: hoe nu verder?

Schuldenaren hebben vaak grote problemen met het creëren van overzicht en het krijgen van inzicht in de situatie. Om die reden is het van groot belang om professionele hulp in te schakelen. Schuldhulpverleners zijn namelijk bekend met de achterliggende redenen voor het maken van schulden, maar nog belangrijker is dat ze bekend zijn met de oplossingen voor het overkoepelende probleem. Desondanks komen schuldenaren bij lange na niet altijd in contact met de juiste schuldhulpverleners, met als gevolg dat het probleem blijft doorsudderen. Professional Partners heeft daarom besloten om deze spilfunctie op zich te nemen en vraag en aanbod samen te brengen. Onze opdrachtgevers, onder wie ziekenhuizen, provincies en welzijnsorganisaties, vragen ons op zoek te gaan naar professionals, die wij binnen ons eigen netwerk zoeken. Onze talenten worden namelijk opgeleid middels masterclasses en workshops, zodat zij binnen de kortste keren kunnen werken bij gemeentes of geschikt zijn voor de WMO consulent vacature.

Zou jij graag hét verschil willen maken voor schuldenaren of zie jij jezelf eerder als expert op het gebeid van de Participatiewet of Wet Maatschappelijke Ondersteuning? Dan zijn wij op zoek naar jou! Professional Partners is namelijk actief binnen het maatschappelijk domein, waarin jouw rol als ware expert onmisbaar is. Bezoek dus snel de website van Professional Partners en neem contact met ons op.

https://professionalpartners.nl/