Gifgroen.nl
Image default
Bedrijven

Kansen voor startups

Het kostte je vroeger dagen tot misschien wel weken om een bericht van Europa naar bijvoorbeeld Azië wilde verzenden. Met de komst van het internet is dit dus inmiddels gereduceerd naar slechts luttele seconden. Internet is dus een perfect communicatiemiddel, waardoor we nog meer met elkaar verbonden zijn geraakt.

 

Het is niet alleen maar makkelijker geworden om te communiceren, we kunnen bijvoorbeeld ook veel makkelijker informatie opzoeken en zo verzamelen. Nieuwe goede ideeën kunnen door het internet gerealiseerd worden door bijvoorbeeld crowdfunding. Zo krijgt een startup de kans om zich online te profileren en zo misschien genoeg in te zamelen om zo het idee te realiseren.

 

De nieuwe ideeën van startups leiden erg vaak tot interessante ontwikkelingen. Startups zijn beginnende ondernemingen die voor het aan de slag gaan op de markt waar zij zich willen gaan nestelen. Vaak proberen zij zich naar de grote spelers te plaatsen of misschien wel een hele nieuwe markt aan te boren. Dit lukt natuurlijk alleen maar met een innovatief idee. Vaak wordt het allemaal gerealiseerd door middel van crowdfunding. Dit houdt in dat een grote groep mensen investeert in een onderneming omdat zij het een goed idee vinden.

 

Ook de wereld van printers kent zijn startups. Deze startups proberen net als andere startups met hun goede ideeën een plekje in hun markt te veroveren. Door de innovaties van tegenwoordig op het gebied van printers zijn de continuous inkjet printer en de hot foil printer al samengevoegd in een slecht apparaat.

 

Een goed voorbeeld is de startup Breezy. Zij proberen continu te investeren op het gebied van printer software. Breezy wil het printen voor de eenentwintigste eeuw opnieuw gaan uitvinden. Dit doen zij door de printer software compleet te veranderen. De printer infrastructuur moet hierdoor verbeterd zijn. Ook zijn er startups die de 3D-printer zo snel mogelijk naar nederland willen brengen of er een webshop in Nederland voor willen starten. Dit zal zich ook heel gauw verder gaan ontwikkelen.

 

http://www.kba-metronic.com/nl/