Gifgroen.nl
Image default
Bedrijven

Kies voor de kwalitatieve t-shirts van Hurricane!

Denk je aan bedrukte en geborduurde t-shirts als bedrijfskleding op de werkvloer of voor de promotie van je bedrijf en een aankomend evenement? Kies dan voor de aanbieder die je de hoogste kwaliteit en de meeste opties voor duurzaam bedrukken biedt. Kies voor stijl, duurzaamheid en een prachtige afwerking met bedrukte t-shirts van Hurricane! Effectief, uniform, duurzaam en jouw logo, tekst en afbeeldingen overal en direct zichtbaar.

Bedrijfskleding zorgt voor uniformiteit

Hoe kan je in één oogopslag een perfecte uitstraling creëren voor al je medewerkers naar klanten en (potentiële) opdrachtgevers? Met bedrukte bedrijfskleding! Maak bij de eerste oogopslag direct een professioneel statement. Laat je logo, tekst of afbeelding bedrukken of borduren op een ruim assortiment hoogwaardige t-shirts en deze missie is geslaagd!

Er is voor al het personeel een perfect passend shirt en alle maten zijn beschikbaar. Je hoeft enkel door het assortiment te kijken, jouw favoriete kleur te kiezen en dan een keuze te maken voor welke opdrukken je bedrukt of geborduurd wil hebben. Wil je hulp bij het ontwerpen van de bedrijfskleding? Geen enkel probleem, je wordt met raad en daad bijgestaan voor de perfecte plaatsing van je logo, tekst en afbeeldingen.

Voor mannen en vrouwen, alle branches en beroepen

Uit een ruim assortiment merken, pasvormen en stijlen, kies je het t-shirt dat past bij je bedrijf, je missie en je medewerkers. Fijn dragende t-shirts, van hoge kwaliteit die er tot in de puntjes afgewerkt uitzien. T-shirts voor mannen, voor vrouwen en unisex shirts. Ga voor een getailleerde, korte versie die luxe uitstraalt of ga voor een wijde en langere versie voor een uitstraling van comfort. Voor iedere branche en voor alle beroepen is een passend t-shirt dat duurzaam meegaat en het gevoel van de bedrijfssfeer en jullie activiteiten weergeeft.

Bedrukken en borduren

Naast de keuze in shirts heb je keuze uit bedrukken of borduren. Waar borduren vroeger een keuze was voor meer duurzaamheid van het logo, de tekst en afbeeldingen, is het nu een keuze voor uitstraling. De bedrukte t-shirts van Hurricane gaan namelijk eindeloos mee, ongeacht de hoeveelheid wasbeurten die de shirts ondergaan. Ook voor het zware werk kan je met vertrouwen kiezen voor de bedrukte t-shirts en dit perfect in de stijl van jouw bedrijf. Kies voor een warme en gedetailleerde uitstraling met een geborduurd t-shirt en kies voor een strakke en nette uitstraling met de bedrukte t-shirts van Hurricane. Je maakt met Hurricane altijd de beste keuze!