Gifgroen.nl
Image default
Bedrijven

Nieuwe en moderne eetkamer tafel nodig?

Bent u op zoek naar een nieuwe eetkamer tafel? Denk dan eens aan een eikenhouten tafel. Een eikenhouten tafel biedt een prachtig zicht met een houten tafelblad en een metalen onderstel.  Wij hebben in onze collectie veel verschillende soorten tafels, gemaakt van verschillende materialen en met diverse onderstellen. Hebben wij showroom niet precies het model waar naar u op zoekt bent? Dan denken wij graag met u mee en uw tafel van eikenhout zal tot in detail worden aangepast op uw wensen.

 

Zelf uw eikenhouten tafel samenstellen

Op de website kunt u door middel van een keuzemenu zelf al uw eikenhouten tafel samenstellen. U heeft daarbij keuze uit veel verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen voor de industriële look door een eikenhouten tafel te combineren met een metalen onderstel. Daarbij kunt u kiezen uit een wit, zwart of grijs onderstel. Heeft u liever een landelijke uitstraling? Dan kunt u ook kiezen voor een houten onderstel. Ook heeft u de keuze uit een driepoot, een vierkanten of langwerpig onderstel. Ook de afmetingen van de eikenhoutentafel kunt u aanpassen naar uw wensen. Uw tafel kan een tafelblad hebben met de maximale lengte van 2,5 meter. Ook kunt u alvast kiezen met welke kleur olie de eikenhouten tafel afgewerkt moet worden.

Bijzonder blad

 Wij werken met Europees eikenhout. Dit hout is afkomstig van de zomer- en de wintereik, welke doorgaans 18 tot 30 meter hoog worden. De boom groeit voornamelijk in Scandinavië en kan doorgaans erg hoog worden, zo zijn er zelfs bomen van 45 meter hoog. De stam van de Europese eik heeft een gemiddelde diameter van 1,5 meter en heeft weinig nerven. Hierdoor heeft ook vaak een blad wat bestaat uit 1 stuk boom. Ook staat dit houtsoort bekend om dat het lang mee gaat en niet snel uitzet. Dat vinden wij belangrijk want zo kunt u nog jarenlang van uw eiken houten tafel gebruikmaken.

 

 

 Gerelateerde artikelen

edelstahlbleche geb├╝rstet

Een extra kerstcadeau voor u!

Kansen voor startups