Gifgroen.nl
Image default
Dieren

Top kwaliteit muizenvallen!

Ook wel eens last van muizen? In de keuken of in de badkamer komen geregeld muizen voor die op verschillende manieren bestrijd kunnen worden. Het bestrijden van muizen gaat vaak op de traditionele, namelijk het plaatsen van een aantal muizenvallen waarnaar het wachten op de vangst kan beginnen. Door het plaatsen van een klein stukje kaas in de muizenval wordt het knaagdier gelokt en zal het belanden in de muizenval.

 

Er zijn verschillende muizenvallen verkrijgbaar waarin de muizen gedood worden om vervolgens in de container te belanden. Ook zijn er muizenvallen de de muis in leven houden zodat deze op een andere veilige plek weer vrijgelaten kan worden. Deze diervriendelijke manier begint steeds populairder te worden omdat wij als Nederlanders toch bekend staan als dierenliefhebbers in vergelijking met andere landen. Website 

We kennen in Nederland veel verschillende muizen die op verschillende manieren in de muizenvallen gelokt kunnen worden. De huismuis houdt zoals gezegd van een stukje kaas, maar ook van een stukje spek is deze huismuis niet vies.

De veldmuis is daarentegen niet echt te te lokken met een stukje kaas. Hiervoor zijn andere voedselwaren nodig wil je het dier op een snelle en accurate manier vangen. Wat je nodig heb voor de veldmuis kan een stukje hazelnoot zijn of een maiskorrel.  Dit om de simpele reden dat deze muizen gewend zijn om buiten in de weilanden te overleven en niet binnenshuis. Nu meer info op deze website

 

Muizenvallen worden al eeuwenlang gebruikt en zijn er dan ook in verschillende soorten, maten en sterktes. Zo kennen we dus letterlijk de muizenval voor de grote en de kleine muis.

Voor het aanbod muizenvallen staan er tientallen websites online waarop je de goede keuze kan maken voor het vangen van de muizen bij jou in huis. Ook kun je om advies vragen wanneer je er niet uit komt welke muizenval het beste is voor jou of welk stukje voedsel je nou precies moet gebruiken wanneer je er even niet uit komt. Bekijk dus altijd eerst het internet voordat je gaat beginnen met het vangen van muizen zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

http://shop.dierenspecialist.nl/vangen-bestrijden-verjagen-muizenvallen-c-53_26.html