Gifgroen.nl
Image default
Eten en drinken

Diëtist Maassluis, samen gaan we ervoor

We kunnen er niet omheen, diëten is de trend. Die paar kilootjes wegwerken en dat strakke lichaam nastreven, het is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Veel mensen hebben al talloze diëten geprobeerd en hebben ofwel zonder resultaat afgehaakt op stellen na bepaalde tijd vast dat het effect niet blijft duren. Laat je bijstaan door deskundig diëtist Maassluis en vermijdt zo de valkuilen. 

Diëtist Maassluis, gediplomeerd deskundige 

Door een doorgedreven studie voedings- en dieetleer en de nodige ervaring is diëtist Maasluis perfect geplaatst voor een professionele en verantwoorde begeleiding. Dit zonder het gekende jojo-effect of zonder gebruik te maken van allerhande crashdiëten die enkel op korte termijn werken. Samen gaan we op zoek naar een nieuwe voedingswijze die aansluit bij jouw levensgewoontes.  Wij streven naar een resultaat op lange termijn en geloven er ook sterk in dat het omgooien van de gewoontes zal leiden tot een totaal andere levensstijl die de nodige resultaten zal opleveren.  Omdat ieder individu anders is en ieder lichaam anders reageert werkt diëtist Maassluis steeds op maat van de persoon voor ons. Geen algemene richtlijnen maar een specifieke aanpak speciaal op jouw maat gemaakt. En dit steeds in samenspraak met jou. Ervaring leert ons dat als mensen zelf mee het traject kunnen uitstippelen, dit leidt tot een beter en langduriger resultaat.  Via diverse afspraken volgen wij het traject verder op en sturen eventueel bij waar nodig. Door middel van wegen en meten kunnen wij perfect je vooruitgang bijhouden, wat ook voor jou een goede stimulans zal zijn om de ingeslagen weg verder te zetten. 

Diëtist Maassluis, contacteer ons vandaag nog 

Heb je voor jezelf al de stap gezet dat je iets aan je gewicht wilt doen, maar zie je er alleen geen beginnen aan? Maak dan vandaag nog een afspraak bij diëtist Maassluis en wij helpen je op goede weg. Had je graag nog wat meer informatie over onze werkwijze, onze resultaten en onze kostprijs? Diëtist Maassluis het je graag allemaal gedetailleerd verder uit.

http://weekstartgezond.nl/dietist-maassluis/