Gifgroen.nl
Image default
Gezondheid

Koop een infrarood sauna van goede kwaliteit!

De verschillen tussen de verschillende infrarood sauna’s zijn vaak enorm. Wij raden kopers regelmatig aan om eerst goed te kijken naar wat voor recensies een verkoper heeft voordat zij daar een infrarood sauna kopen. Het komt namelijk helaas wel eens voor dat zij als het ware de kat in de zak kopen. Dit omdat sommige infrarood sauna’s en spa baden in China worden geproduceerd. Deze voldoen alleen niet aan de hoeveelheid isolatie die een sauna of spa moet hebben en zijn in sommige vallen ook echt niet goed voor uw gezondheid omdat deze niet beschikken over professionele infrarood stralers. Dit is heel belangrijk, omdat het hier veel kouder is dan in het oosten. Dit is dan ook de reden dat u eerst moet kijken wat de ervaringen zijn van vorige klanten. Een partner van ons is ooit als eens op tv geweest. Deze sauna- en spaverkoper beschikt over professionele en hoogwaardige sauna’s die bekend staan om de kwaliteit en de prijzen. Weliswaar moet u iets meer betalen voor een infrarood sauna dan dat u gewend bent, maar dat neemt niet weg dat u daarna minder te doen hebt met het door u gekochte product.

Infrarood sauna kopen?

Kijk goed naar de kwaliteit! Ze zeggen ook wel: goedkoop is duurkoop. Dat is in dit geval zeker waar. Ons is wel eens verteld dat iemand een Chinese spa had gekocht en daar steeds problemen mee had. Op het laatst had deze een ernstige lekkage, wat eigenlijk niet meer was op te lossen. Deze persoon had helaas maar een jaar van zijn spa bubbelbad gebruik kunnen maken. Wij vinden het daarom erg belangrijk dat u op de hoogte bent van de problemen die u kunt hebben wanneer u kiest voor een zeer goedkope infrarood sauna. Dat is niet wat u wilt op de lange termijn.

Hoe kunt u een professionele infrarood saunaverkoper herkennen?

Deze heeft recensies op zijn website staan, die op een website zoals Klanten vertellen, Trustpilot of Feedback Company staan. Deze zijn namelijk onafhankelijk en betrouwbaar. Een webwinkel kan een negatieve review wel aanvechten wanneer deze kan aantonen dat deze onterecht is. Bijvoorbeeld wanneer deze klaagt over de tijd waarin iets retour gestuurd mocht worden, toen dit eigenlijk van te voren wel bekend was en stond omschreven op de website of in de Algemene voorwaarden. Dat een klant de algemene voorwaarden eigenlijk niet leest is dan zijn eigen schuld. Makkelijk gezegd, maar u kijkt ook eerst goed naar een product in een winkel. Dat moet u in een webwinkel ook doen. Daarnaast raden wij aan om te kijken of de infrarood sauna verkoper een fysieke showroom heeft. Daar kunt u eventueel ook naartoe rijden, of naar een andere locatie- partner showroom. De infrarood sauna’s en andere producten zijn te bezichtigen en u kunt zelf alles zien voordat u daadwerkelijk een aanschaf doet. Dat zijn voor nu even een aantal tips die wij u kunnen geven. Binnenkort brengen wij u weer op de hoogte van nieuwe nieuwtjes!