Gifgroen.nl
Image default
Groothandel

Warsteinerfust; ‘altijd genoeg bier op voorraad’.

Bent u de eigenaar van een kroeg, restaurant of hotel? Dan kunt u niet zonder een voorradig drank assortiment. De klant komt graag in uw onderneming om zich te ontspannen met een drankje. Voor uw klant zou het een enorme domper zijn als zijn of haar favoriete drankje niet voorradig is. Er zijn gewoon bepaalde soorten dranken waar een horecaonderneming niet zonder kan. Deze dranken worden door jan en alleman graag gedronken. Denk aan frisdrank, wijn, maar vergeet zeker niet het bier. Diverse bieren zijn favoriet, maar geen horecazaak kan zonder warsteiner.

Waarom Warsteiner

Warsteiner is onder vele klanten bekend. Warsteiner wordt graag gedronken op het terras, maar ook zeker in de kroeg is Warsteiner favoriet. Warsteinerbier is een fris en prettig biertje om te drinken. Daarom is de doelgroep van Warsteinerbier breed. Van jong tot oud drinkt graag Warsteiner. De laatste jaren zijn de vrouwen die bier drinken ook in opkomst. Graag drinken ze frisse, zoete biertjes als radler. De favoriete radler versie is toch zeker die Warsteiner. De groep Warsteiner drinkers is dus groter geworden. Het is dus verstandig als kroeg of restaurant om voldoende bier en dan vooral Warsteiner in het assortiment te hebben. Op deze manier kun je alle klanten bedienen met hun favoriete bier; Warsteiner

Waarom een fust Warsteiner

Het is dus een feit; Warsteiner is al jarenlang geliefd onder het hele horecapubliek. Vrouwen, mannen, jong en oud, allemaal drinken ze Warsteiner. Zeker de speciaal versie is favoriet. Als horeca kun je ervoor kiezen om flesjes te verkopen, maar als eigenaar van een kroeg bent u veel slimmer als Warsteiner uit de tap tapt. Fusten zorgen ervoor dat de winstmarge om een glaasje bier groter wordt. Het opslaan van fusten is ook veel eenvoudiger. Heeft u horecaonderneming een beperkte opslag plek? Dan klinkt het u waarschijnlijk als muziek in de oren dat de Warsteiner veel minder ruimte in nemen dan flesjes. De fusten van Warsteiner hebben u nog meer voordelen te bieden.Een Warsteiner fust is veel langer houdbaar dan een flesje. Zo zijn alle horecaondernemingen ervan verzekerd dat ze niet alleen het favoriete bier kunnen tappen, maar ook een altijd goed smakende bier. Door de lange houdbaarheidsdatum van Warsteiner fusten bespaar je als onderneming ook geld. Warsteiner is favoriet, de kans is dus sterk aanwezig dat uw fusten al op zijn voor ze hun houdbaarheidsdatum bereiken.

https://www.horecagoedkoop.nl/bierfust?bier=317