Gifgroen.nl
Image default
Auto

Nieuwe auto kiezen? Denk eens aan leasen

Kijk jij reikhalzend uit naar een nieuwe auto? Maar is de auto van je dromen net iets te duur om te kopen? Dan is het leasen van een auto echt iets voor jou. Het hebben van een eigen auto geeft veel vrijheid maar er komen ook altijd veel kosten bij kijken. En daarbij gaat het dan niet alleen over het aankoopbedrag van de auto. Het is al lange tijd mogelijk om zakelijk, via een werkgever of als ondernemer, een auto te leasen. Tegenwoordig kan dit echter ook privé. Voor een vast bedrag per maand kun jij in een gloednieuwe auto rijden.

Onbezorgd rijden

Bij het privé leasen van een auto ben je geen eigenaar. Je ‘huurt’ de auto voor een periode van minimaal 12 tot 60 maanden. Iedere maand betaal je een vast bedrag voor de auto waarin de kosten voor afschrijving, verzekering, belasting, reparatie, banden en onderhoud verwerkt zitten. Er is geen fiscale bijtelling. Die geldt namelijk alleen voor leaserijders met een auto van de zaak. Als je een auto privé least, bijvoorbeeld een Volkswagen Caddy, dan zijn de enige dingen die jij zelf moet betalen, de benzinekosten, parkeerkosten en eventueel zo nu en dan de wasstraat. Voor de rest heb je er geen omkijken aan. Hoe ideaal is dat.

Weet waar je aan toe bent

Wanneer je besluit een auto privé te leasen, heb je geen gedoe met onverwachte garagerekeningen. Ook weet je precies welk bedrag je per maand kwijt zal zijn. Bijkomend voordeel is dat je niet hoeft te beschikken over spaargeld om een auto te kunnen kopen. Alleen een vast inkomen is noodzakelijk. Een nieuwe auto rijden was nog nooit zo makkelijk en binnen handbereik. Er is een groot aanbod van verschillende merken en modellen waar je uit kunt kiezen. Een Volkswagen Caddy leasen is een super goede keus wanneer je vaak veel goederen of personen te vervoeren hebt. Kijk dus snel voor alle mogelijkheden.

http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen