Gifgroen.nl
Image default
Horeca

Uw administratie specialist voor de horeca

Bij horecaboekhouder.nl weten ze als geen ander hoe belangrijk het is een boekhouding goed op orde te hebben in een horeca bedrijf. De mensen achter horecaboekhouder.nl hebben namelijk zelf ook meerdere horeca bedrijven gehad. Hierdoor kunnen ze vanuit een hele andere kant met u meekijken dan een normale boekhouder doen. Ze hebben alles zelf ook al eens ervaren. Daarnaast hebben ze vele andere horeca bedrijven als klant zodat ze met alle informatie en kennis u wel een goed en eerlijk advies kunnen geven.

Horecaboekhouder.nl werk met het software programma Yuki. Dit is een boekhoudpakket wat geheel automatisch uw boekhouding doet. Als uw bonnetjes kunt u gewoon inscannen en mailen naar het boekhoud pakket. Deze kas de scan inlezen en boekt dan meteen de afctuur weg in het boekhoudpakket. Zo is het ook mogelijk uw kassasysteem te koppelen met Yuki zodat u realtime de verkopen kan belijken in uw boekhoudprogramma. U weet dus op ieder moment van de dag hoe u er voor staat. Ook onderweg kunt u met uw mobiele telefoon inloggen en alles controleren. Hiervoor heeft Yuki een speciala voor u gratis applicatie ontwikkeld. Het boekhoudpakket is als een van de weinigen gecertificeerd door de belastingdienst. Hij werkt nagenoeg foutloos en dat vind de belastingdienst fijn. De kans op controle wordt op deze manier verminderd en u bent er zeker van dat uw administratie actueel is en voldoen aan alle regels en normen.

Wij kunnen zich voorstellen dat u meer wilt weten over de mogelijkheden die horecaboekhouder.nl biedt. Kom dan eens kijken op hun website. Deze vind u in deze link.

  • Tot 30% lagere administratie en accountantskosten
  • Eenvoudig online boekhouden met een gratis yuki app
  • Uploaden van uw documenten. Alles online.
  • Keuze uit meerdere modelcontracten
  • Advies op basis van kennis en ervaring in de horeca
  • Gratis een analyse en ranking van uw horecabedrijf
  • Mogelijkheid van financiele verzichten per kwartaal of maand.

https://www.horecaboekhouder.nl/