Gifgroen.nl
Image default
Mode en Kleding

Een horloge van Oris straalt luxe en exclusiviteit uit

Een Oris horloge straalt luxe en exclusiviteit uit. Het merk is een en al mechanisch, aangezien er voor geen enkel model gebruik is gemaakt van batterijen. Dit betekent dat ieder uurwerk mechanisch is en hiermee kiest u voor luxe en exclusiviteit. Het merk is opgericht in 1904 en vanaf dag één staan de hoogste kwaliteitseisen hoog in het vaandel bij het merk. Bij de juwelier heeft u een ruimschootse keuze uit de mooiste modellen.

 

Prijs en kwaliteit zijn perfect in balans bij het Oris horloge

 

Draagt u niets liever dan een Oris horloge of doet u dit horloge graag cadeau, dan hecht u veel waarde aan de best mogelijke kwaliteit. Voor een zeer goede prijs heeft u al een horloge in huis. De banden van het uurwerk zijn vervaardigd van de mooiste materialen. Denk hierbij aan staal, leder, textiel, bicolor en titanium. De horloges zijn slijtvast, kunnen tegen een stootje en gaan jarenlang mee. Ook zijn er een aantal horloges te verkrijgen die waterdicht zijn en op het gebied van de diameter van de klok zijn er ook voldoende varianten. Zo is er altijd wel een horloge van Oris die bij uw smaak en wensen past.

 

U heeft de keuze uit verschillende modellen voor dames en voor heren

 

Bij de juwelier heeft u de keuze uit verschillende modellen voor dames en voor heren. Bent u op zoek naar een horloge voor uzelf, voor uw partner of voor iemand in uw omgeving? De modellen zijn verkrijgbaar in robuuste ontwerpen en in delicate ontwerpen. Het is maar net wat voor soort Oris horloge u het liefste ziet.