Gifgroen.nl
Image default
Industrie

Diverse afwerkingsmogelijkheden voor uw staal op maat

Bassa Staal is al jarenlang gespecialiseerd in staal op maat maken. U kiest toch ook voor deze expertise? Deze specialist heeft namelijk goede contacten met gespecialiseerde straal- en spuitbedrijven waar uw staal geheel op maat gemaakt kan worden. Vrijwel elk profiel kan worden gestraald en gemenied. Hierbij wordt de walshuid van het staal afgestraald en gereinigd. Vervolgens wordt er menie aangebracht wat een goede grondlaag is voor het staal. Over deze laag kunt u een andere kleur verven. Zo ontvangt u altijd staal op maat. Uiteraard biedt Bassa Staal ook andere afwerkingsmogelijkheden zoals zagen van kleine en grote profielen wat automatisch en semiautomatisch gedaan kan worden tot een diameter van 450 mm in verstek tot 60 graden.  

Grote voorraden van staal dat op maat gemaakt kan worden

Bassa Staal staat voor u klaar als het gaat om staal op maat. Met een voorraad van ruim 2500 ton staal, weten zij u als geen ander te voorzien van staal dat volledig bij uw wensen en situatie past. Van het staal worden gelaste en naadloze buizen, staf-en balkijzer, platen, koudgewalste profielen en blank staal gemaakt. Uiteraard zijn de producten enkel van de beste kwaliteit en geschikt voor allerlei doeleinden. Heeft u bewerkt staal op maat laten maken, maar beschikt u zelf niet over transportmiddelen? Geen probleem! Deze specialist levert graag uw grote en kleine bestellingen op de gewenste plaats van bestemming.

Staal op maat laten knippen, boren, snijden of galvaniseren?

U wilt staal op maat laten maken, maar wat zijn uw wensen? Bij een specialist kiest u uit verschillende opties. Of u nu platen wilt laten knippen tot 15 mm of ervoor kiest om platen autogeen en plasma in een bepaalde vorm te snijden, de specialist staat voor u klaar. Maar ook galvaniseren behoort tot de mogelijkheid. Omdat er slechts enkele buizen en profielen standaard gegalvaniseerd op voorraad zijn, biedt Bassa Staal de mogelijkheid om andere profielen volgens NEN-EN-ISO 1461 te galvaniseren. Al voor een scherpe prijs kunt u staal op maat laten galvaniseren. Of het nu om grote of kleine hoeveelheden gaat, Bassa Staal is u graag van dienst.