Gifgroen.nl
Image default
Industrie

Een zeefinstallatie maakt het werk een stuk gemakkelijker

Het scheiden van bepaalde stoffen kan een flinke klus zijn, maar een zeefinstallatie maakt dit werk een stuk gemakkelijker. Vroeger werden materialen altijd handmatig gescheiden. Tientallen werknemers stonden aan de lopende band dit werk te doen. Maar vandaag de dag kan dit gelukkig door een moderne zeefinstallatie worden overgenomen. Deze geavanceerde machine scheidt vaste stoffen van elkaar, maar kan uiteraard ook vloeistof van vaste stoffen scheiden. Kortom, er zijn talloze toepassingen mogelijk. Het is zeker het overwegen waard als u de productielijn in uw bedrijf wilt moderniseren.

Toepassing van zeeftechniek in verschillende bedrijfstakken

Het inzetten van een zeefinstallatie kan binnen verschillende bedrijfstakken zeker de moeite waard zijn. Zo kunt u er vloeistof en levensmiddelen mee scheiden, zoals fruit en fruitsap of groenten en water na het wassen of blancheren. Ook vleesproducten kunnen op deze manier van overtollig vocht worden ontdaan. Maar natuurlijk worden zeefinstallaties ook gebruikt in talloze andere bedrijfstakken. Denk bijvoorbeeld aan het zeven van zand en grind of het scheiden van fijn en grof grind. Dit gaat allemaal een stuk sneller en efficiënter als u een machine het werk laat doen.

Een nieuwe zeefinstallatie laten leveren door een specialist

Als u een zeefinstallatie wilt laten leveren dan kunt u hiervoor contact opnemen met PAJA Triltechniek. Dit bedrijf bouw deze machines voor u op maat. De breedte kan variëren tussen 200 en 1800 mm en de lengte is aanpasbaar van 800 tot 7500 mm. Uiteraard kunnen er opvangbakken worden geplaatst om de gescheiden materialen in op te vangen. Op deze manier kunt u een zeefinstallatie laten maken die precies voldoet aan uw wensen of die u zonder problemen kunt plaatsen op de plek binnen uw bedrijf die u in gedachten heeft. U kunt een offerte aanvragen of als u wilt eerst meer informatie inwinnen door contact op te nemen met PAJA Triltechniek.

https://paja.nl/