Gifgroen.nl
Image default
Internet marketing

Een selectie boeken om relaties te versterken

marketing book

Relatie met een partner is niet gemakkelijk. Zeker als ze jaren meegaan. Mensen trouwen, ze hebben nieuwe verplichtingen, de verantwoordelijkheid neemt aanzienlijk toe, kinderen, leningen – dit alles is een zware last voor beide partners. De situatie warmt op, de zenuwen zijn op de grens, ik wil alles opgeven en weer terugkeren naar de dagen van een vrijgezellenleven.

Hoe bouw je een harmonieuze relatie op zonder ruzies en schandalen? Boeken zullen je hierbij helpen.

“De paradox van passie”

Het boek is geschreven door de praktiserende psycholoog Dean Delis op basis van zijn persoonlijke en professionele ervaring, wat het bijzonder waardevol maakt.

Wat is de paradox van passie?

Dit is een val waar mensen in relaties vaak in trappen. Het komt voor wanneer de ene partner emotioneel meer in een relatie is geïnvesteerd dan de andere. Bovendien wordt de afhankelijkheid het tegenovergestelde: hoe meer de eerste partner liefheeft, hoe minder de tweede liefheeft. De meer verliefde partner is in de “zwakke” positie, en de minder liefhebbende partner is in de “sterke” positie.

“Gezinslevenstrategie”

Op een verrassende manier kruisen economische principes het gezinsleven. Bij nader inzien blijkt dat ze veel gemeen hebben. Het doel van de economie: beschikbare middelen efficiënt toewijzen. Doen we niet hetzelfde in het huwelijk? De man en vrouw hebben middelen – bepaalde capaciteiten, vaardigheden en capaciteiten. Door ze vakkundig te beheren, kunt u uw huwelijk voorspoedig maken. Als u de economische principes begrijpt, kunt u de hoeveelheid “werk” verminderen, terwijl u zinvolle resultaten krijgt.

Auteurs van het boek “Strategie van het gezinsleven. Hoe de afwas minder vaak te doen, vaker se*s te hebben en minder te vechten? ”Stel voor om tien economische strategieën te gebruiken om moeilijke problemen in het gezinsleven op te lossen

“Vijf talen van liefde. Hoe u liefde kunt uiten aan uw metgezel “

In persoonlijke relaties begrijpen partners elkaar vaak niet, ondanks wederzijdse liefde. Volgens Gary Chapman, relatieadviseur, is de reden voor het misverstand tussen partners dat iedereen zijn gevoelens uitdrukt in zijn eigen, maar vaak onbegrijpelijke voor de ander, de taal van de liefde. Om het gezinsleven gelukkig en bevredigend te laten worden, is het daarom noodzakelijk om te bepalen welke liefdestaal je spreekt en welke je soulmate spreekt. En beheers dan de liefdestaal van je partner.

“Mannen komen van Mars, vrouwen komen van Venus”

De titel van John Gray’s boek “Men are from Mars, Women are from Venus” weerspiegelt het hoofdidee van de auteur – mannen en vrouwen zijn zo verschillend op alle gebieden van het leven: in perceptie van de werkelijkheid, in denken, in gevoelens, liefde, in behoeften en inschattingen van levenssituaties – dat deze de verschillen zijn vergelijkbaar met de ongelijkheid van wezens van verschillende planeten. De redenen voor de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen worden gezocht in biologische verschillen, de invloed van opvoeding en cultuur, de samenleving en de sociale omgeving, maar het doel van de auteur is niet zozeer om de redenen voor deze verschillen te vinden, maar om deze diepe verschillen te begrijpen en te accepteren, – om ervan te profiteren, zonder te proberen de partner opnieuw te maken ‘onder jezelf. “

“Fokken in gevangenschap”

In haar boek raakt psychotherapeut en gezinspsycholoog Esther Parel een zeer pikant, maar tegelijkertijd zeer relevant onderwerp aan: lange tijd een passie voor een partner behouden. Het boek bevat veel informatieve voorbeelden uit de praktijk van de auteur.

Lees boeken. Versterk uw relatie!

…..meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

instagram marketing

https://marketingbook.shop