Gifgroen.nl
Image default
Internet

Linkbuilding to the rescue!

Het is een website niet altijd gegeven om in een-twee-drie hoog in de rankings te verschijnen in Google. De top tien is vaak onbegonnen werk. Hoe kan kan u dus dit fenomeen aanpakken? Een van de meest effectieve middelen is linkbuilding, een medium waar Link Optimizer meester in is!

 

Haal topscores met linkbuilding

Goed, een website kan niet altijd uit zichzelf het hoogste succes behalen, maar er zijn wel degelijk manieren om dit succes alsnog te krijgen. Maar hoe komt het dat dit niet van begin af aan wordt behaald? Wel, dit is meestal te wijten aan een te hoge concurrentie in zoektermen en aan een hogere relevantie van andere pagina’s van andere websites dan de uwe. Zelfs wanneer uw website geoptimaliseerd werd tot een zoekmachine vriendelijke website, dan nog is het niet altijd vanzelfsprekend om hoog in Google te staan.

Linkbuilding is anno 2016 dé wijze om beter te scoren in Google en andere zoekmachines en om toch in die top tien te geraken. Maar wat is het nu precies? De naam zegt het in feite zelf: linkbuilding staat gelijk aan het verkrijgen van relevante en kwalitatieve links. Hoe hoger uw linkpopulariteit, hoe meer waarde Google hecht aan uw website.

 

De vicieuze cirkel van linkbuilding

Aan linkbuilding doen heeft heel wat voordelen voor u als bedrijf. Bekijk hieronder waarom linkbuilding zo succesvol voor u kan zijn:

  • Zoekmachines als Google zullen uw website meer waarderen en hoger positioneren
  • Uw website zal stijgen in waarde door een betere aprreciëring van de zoekmachines
  • Een hogere rankschikking betekent een betere vindbaarheid door relevante bezoekers
  • Meer relevante bezoekers op uw website staat gelijk aan meer leads
  • Linkbuilding is een lange termijninvestering, maar wel eentje die succes garandeert

 

Maar waarom linkbuilding uitbesteden aan een echte professional als Link Optimizer? Waarom zou u het hoofd hier niet zelf aan bieden? Hieronder enkele redenen op een rijtje waarom u uw linkbuilding beter aan ons overlaat:

  • Link Optimizer doet aan uitsluitend natuurlijke linkbuilding
  • We laten geautomatiseerde linkbuilding programma’s voor wat ze zijn
  • We maken alleen gebruik van relevante websites en websites met een hoge PageRank
  • Linkt Optimizer maakt ook gebruik van deeplinks en een gevarieerd linkprofiel
  • We verkiezen kwaliteit boven kwantiteit

 

Succes gegarandeerd met Link Optimizer

Bent u overtuigd van onze linkbuilding voordelen? En wilt u meer te weten komen over wat we precies voor u kunnen betekenen? Contacteer ons dan snel via ons online contactformulier voor een vrijblijvende prijsofferte! Link Optimizer is bovendien zowel thuis in linkbuilding in België als in Nederland, dus aarzel niet langer en geniet binnenkort van een ongekend succes.

http://www.linkoptimizer.be/