Gifgroen.nl
Image default
Kinderen

Het Nederlandse kinderkledingmerk Nixnut is te koop bij Tokkelientje!

Het Nederlandse kinderkledingmerk Nixnut is te koop bij Tokkelientje!

Nixnut is een kinderkleding merk dat in 2016 is opgericht door Otti & Reneé Nix,  twee Nederlandse ontwerpers met een passie voor duurzame en comfortabele kinderkleding. Het merk is ontstaan uit de behoefte om een alternatief te bieden voor de overvloed aan goedkope, massaproductie kleding die vaak van slechte kwaliteit is en gemaakt onder slechte arbeidsomstandigheden. Nixnut wil kinderkleding maken die niet alleen comfortabel en duurzaam is, maar ook stijlvol en tijdloos.

De kenmerken van Nixnut

Een van de belangrijkste kenmerken van Nixnut is de minimalistische stijl. Het merk richt zich op eenvoudige, tijdloze ontwerpen die gemakkelijk te combineren zijn en geschikt zijn voor dagelijks gebruik. De kleding is verkrijgbaar in neutrale kleuren zoals wit, grijs en beige, maar ook in subtiele pasteltinten. Door de eenvoudige ontwerpen blijft de kleding van Nixnut langere tijd mooi en kan het vaak ook nog na een groeispurt gedragen worden.

Een ander belangrijk kenmerk van Nixnut is de aandacht voor detail en afwerking. De kleding is van hoge kwaliteit en wordt op een verantwoorde manier geproduceerd, met respect voor mens en milieu. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van biologisch katoen en linnen, en wordt er samengewerkt met lokale producenten om de ecologische voetafdruk te minimaliseren. Dit zorgt ervoor dat de kleding niet alleen duurzaam is, maar ook zacht voor de huid van kinderen.

Het assortiment van Nixnut

Het assortiment van Nixnut omvat een breed scala aan kleding voor baby’s en kinderen, waaronder rompers, truien, broeken, jurken en accessoires zoals mutsen en sjaals. Al deze items zijn ontworpen met oog voor detail en gemaakt van zachte, duurzame materialen die goed zijn voor de huid van kinderen. Daarnaast biedt Nixnut ook enkele speciale items aan, zoals een uniseks jumpsuit met verstelbare bandjes en een linnen overhemd dat geschikt is voor jongens en meisjes.

Het merk Nixnut is verkrijgbaar bij Tokkelientje

Het online verkooppunt van Nixnut is Tokkelientje, een webshop die zich richt op duurzame en stijlvolle kleding voor kinderen. Tokkelientje biedt haar klanten een uitgebreide collectie van Nixnut kinderkleding, die gemakkelijk online besteld kan worden. Dit maakt het voor ouders nog eenvoudiger om duurzame en stijlvolle kleding te vinden voor hun kinderen, zonder daarvoor de deur uit te hoeven.

Een groot voordeel van het bestellen van Nixnut kleding via Tokkelientje is dat de webshop 24/7 geopend is en klanten op elk moment van de dag kunnen winkelen. Het bestellen van duurzame kinderkleding via Tokkelientje is niet alleen gemakkelijk en betaalbaar, maar draagt ook bij aan een betere toekomst voor onze planeet en de volgende generaties. Door te kiezen voor Nixnut, kunnen ouders hun kinderen kleding bieden die niet alleen comfortabel en stijlvol is, maar ook op een verantwoorde manier is geproduceerd en op lange termijn meegaat. Dankzij de samenwerking tussen Nixnut en Tokkelientje is het vinden van duurzame kinderkleding nog nooit zo eenvoudig geweest, shop de hele collectie hier.

 

https://www.tokkelientje.nl/brands/nixnut/