Gifgroen.nl
Image default
Particuliere dienstverlening

Deze tandarts in Deventer biedt volledige narcose tijdens behandelingen aan

Woont u in Deventer en bent u op zoek naar een andere tandarts? Of bent u juist net in Deventer komen wonen en heeft u op dit moment nog geen goede tandarts gevonden? In beide gevallen is het aan te raden om een afspraak te maken bij Tandartsenpraktijk St. Jozef. Zeker als u of een van uw gezinsleden tandartsangst heeft, is een afspraak maken bij deze praktijk een goed idee. Deze tandarts biedt namelijk de mogelijkheid om u onder volledige narcose te brengen. U houdt uw spanning voor een tandartsbezoek zo goed onder controle, omdat u niets merkt van de behandeling. Dat is natuurlijk wel zo prettig!

Ontspannen naar de tandarts

Volledige narcose is voor veel mensen met een tandartsfobie dé oplossing als zij een bezoek aan de tandarts brengen. Als u in Deventer en omstreken woont, is het vooral aan te raden om een afspraak bij deze tandarts in Deventer te maken. In deze praktijk hangt namelijk een fijne, rustige sfeer en wordt u uitstekend opgevangen. Indien u dat wenst, kunt u op een speciaal angstspreekuur komen om uw angsten te bespreken. Een fijne eerste stap! Voordat u onder volledige narcose gaat, legt de tandarts u alles uit. Wat gaan ze als eerste doen, hoe ziet de behandeling zelf eruit en wat kunt u verwachten als u straks uit uw narcose ontwaakt? U zult vervolgens tijdens de behandeling zelf niets merken. Als u eenmaal wakker wordt, komt u vaak binnen een uur alweer helemaal bij en bent u klaar om te gaan. Zorg daarbij wel dat u een naaste heeft ingeschakeld om u weer veilig naar huis te brengen. U mag zelf namelijk nog niet deelnemen aan het verkeer.

Bel om een afspraak te maken

Ziet u een behandeling onder volledige narcose bij deze tandarts in Deventer wel zitten? Neem dan telefonisch contact op met deze praktijk. De assistente zorgt er vervolgens voor dat u zo snel mogelijk terechtkunt. Ook als u vragen heeft, bereikt u deze praktijk het snelst door te bellen. U vindt de contactgegevens op de website.