Gifgroen.nl
Image default
Particuliere dienstverlening

Kies voor een rondreis door Bali en Java of door Sri Lanka

Wilt u een onvergetelijke rondreis maken door Azie, met of zonder kinderen? Schakel dan de hulp in van de specialisten van Original Asia om een prachtige reis samen te stellen. Wenst u meer informatie? Lees dan snel verder!

Een bijzondere rondreis door Bali en Java

Wilt u een mooie rondreis maken door Bali en Java? Voor een onvergetelijke reis kunt u terecht bij deze experts. U begint deze bijzondere rondreis in Yohyakarta, gelegen in Centraal-Java. Hier zult u de bijzondere Borobudur en Prambanan tempels ontdekken. U reist hierna oostwaarts met de trein, uiteraard in de eersteklas. Tijdens deze bijzondere rondreis door Bali en Java bezoekt u de Bromo vulkaan en de Ijen vulkaan. U reist daarna met de veerboot verder naar Bali, waar u zult verblijven in Pemuteran, dorp aan de noordwestkust van het eiland. Hier kunt u uitstekend snorkelen. Daarna zult u verder reizen naar Lovina om dolfijnen te gaan spotten. U reist verder naar Sidemen en Ubud om de rijstvelden te ontdekken. De bijzondere rondreis door Bali en Java eindigt met een aantal ontspannende stranddagen in Jimbaran.

Een prachtige rondreis door Sri Lanka en de Malediven

Wilt u ook een onvergetelijke rondreis maken met de kinderen door Sri Lanka en de Malediven? Dan kunt u zeker terecht bij deze specialisten om een prachtige reis samen te stellen. De onvergetelijke reis begint met een nachtje in Negomb. U reist daarna verder het binnenland in en u bezoekt de ‘Culturele Driehoek’ en de bijzondere ruïnes en tempels die deze omgeving biedt. Daarna reist u verder naar de olifantenopvang, waar u deze dieren zult voeren en wassen. U trekt verder naar de grottentempels van Dambulla en u beklimt de bekende Pidurangala Rock. Hierna reist u verder naar Nuwara Eliya om de theeplantages te bezoeken. Natuurlijk zal de speciale treinreis door de valleien en theevelden niet ontbreken tijdens deze bijzondere rondreis met uw kinderen door Sri Lanka en de Malediven. U maakt ook een stoere jeepsafari door Yala National Park. U sluit de rondreis door Sri Lanka en de Malediven met de kinderen ontspannen af op deze prachtige eilanden!

Boek een onvergetelijke reis met het hele gezin

Heeft u interesse in een bijzondere rondreis? Neem dan gerust eens contact op met de specialisten via de contactgegevens op hun website en boek de rondreis van uw dromen!