Gifgroen.nl
Image default
Vakantie

Wat Mallorca tot een ideale vakantiebestemming maakt.

Ontdek het Spaanse zomer paradijs en boek een lastminute spanje. Het eiland Mallorca gelegen in de eilandengroep de Balearen is een paradijs. Voor een lastminute naar Spanje is dit eiland zeker aan te raden want het heeft voor iedereen wat te bieden.

Natuur De Balearen staan bekend om hun ongekende schoonheid. Midden in de Middellandse Zee zijn deze eilandjes stuk voor stuk voorzien van een prachtige onderwaterwereld en een even mooie tot nog mooiere kust. Het azuurblauwe water in combinatie met een hagelwit strand vormt een ware bron van genot en esthetische voldoening. Ook het schiereiland cap fermentor en de bergen zijn prachtige atracties.

Strand Uiteraard ga je richting spanje voor de zongarantie en die is de zomer op Mallorca ook hoog. Mallorca kent vele stranden die stuk voor stuk prachtig zijn. Van gigantische stranden die voorzien zijn van allerlei luxe tot verlaten strandjes met een paradijselijk uiterlijk, ze zijn allemaal te vinden op dit prachtige eiland. Aanraders zijn Es trenc, Cala Dór en Cala Mondrago.

Cultuur De hoofdstad van het eiland is een verzameling van monumenten. Een prachtige kathedraal in combinatie met een authentiek centrum is zeker een bezoekje waard. Palma de Mallorca wordt vaak omschreven als Barcelona in het klein.

Feest Mallorca staat naast zijn schoonheid ook bekend als een party eiland. Bruisende nachtclubs en gezellige feestcafés maken het plaatje compleet. De resorts zijn ingedeeld naar land. Zo zitten Duitsers vooral in Playa de Palma, Engelsen in Magaluf en Nederlanders in El Arenal. De hoofdstad Palma kent ook een aantal chique clubs die ook zeker een bezoekje waard zijn.

Kids De baai van Palma is een van de meest kindvriendelijke stranden van Europa, vanwege zijn geringe hoogte verloop en geinge golfslag kan je jouw kind gerust in het water laten spelen. Voor extra veiligheid houd een strandwacht altijd een oogje in het zeil.

http://lastminutespanje.nl/