Gifgroen.nl
Image default
Vervoer en transport

Je scooter leasen betekent betalen in termijnen

Wist je dat je scooter leasen één van de meest gekozen betaalmogelijkheden is wanneer je een nieuwe scooter wilt kopen? Vaak hangt er toch een aanzienlijk prijskaartje aan een nieuwe scooter. Een prijskaartje dat helaas maar al te vaak ervoor zorgt dat mensen afhaken. En dat terwijl ze eigenlijk heel goed weten dat het een beste investering is in zo’n slim vervoermiddel. Nu je bij Polderscooter uit hun volledige scooteraanbod je nieuwe scooter kunt kiezen én leasen, biedt dat natuurlijk vele mogelijkheden. Ook jij wordt hiermee in de gelegenheid gesteld je nieuwe scooter sneller dan verwacht te kunnen rijden. Ga naar de website www.polderscooter.nl voor meer informatie over scooter lease.

Je nieuwe scooter leasen kent vele voordelen

Een nieuwe scooter kost flink wat geld en niet iedereen heeft dat zomaar liggen. Want je bent natuurlijk nog lang niet klaar met alleen een scooter. Sparen voor je scooter (inclusief extra’s) is natuurlijk mogelijk, maar eigenlijk moet je eerlijk tegen jezelf zijn. Je wilt zo lang helemaal niet wachten! Je wilt het liefst nu genieten van de vrijheid die een scooter je geeft. Echt, een scooter leasen is dan zeker de oplossing voor jou.

Een scooter leasen is feitelijk hetzelfde als een scooter kopen op afbetaling. Je bent direct eigenaar van je nieuwe scooter, maar je betaalt het volledige aankoopbedrag niet in één keer, maar in termijnen. En jij bepaalt het aantal termijnen. Dat kan 36, 48 of zelfs 72 termijnen (maanden) zijn. Uiteraard geldt hoe meer termijnen (maanden) je wenst af te betalen, hoe lager je maandbedrag zal zijn. Dat geeft enkele voordelen. Natuurlijk op de eerste plaats kun je in je dromen over een andere hartenwens gaan dromen, want je kunt direct gaan genieten van je nieuwe scooter als je deze least. Je eventueel bijeen gespaarde geld blijft van jou, waardoor je nog een buffer hebt voor slechtere tijden. Het is ook mogelijk om niet alleen je scooter te leasen, maar ook eventuele extra’s zoals je helm, je slot, misschien wil je wel een windscherm? Dit maakt je maandbedrag niet beduidend hoger, maar geeft je wel die extra luxe als je genietend op je eigen nieuwe scooter rijdt.

Je scooter leasen mét garantie

Wanneer je een nieuwe scooter least bij Polderscooter krijg je ook de gebruikelijke garantie en je weet zeker dat de scooter geen onderhoudskosten zal vragen op de korte termijn. Natuurlijk is een nieuwe scooter een meer betrouwbaar vervoermiddel dan een tweedehands scooter.